ASA - amenințată de „U" Cluj. Se cere, oficial, retrogradarea ASA! Răzvan Burleanu: „Deocamdată nu există o asemenea solicitare"

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureș visează la primul titlu de campioană cu Dan Petrescu pe bancă, dar vicecampioana Ligii 1 poate să ajungă în B, notează sport.ro.! Universitatea Cluj i-a cerut oficial lui Răzvan Burleanu să o retrogradeze, după condamnarea lui Vasile Avram la 3 ani de închisoare. Avram a luat șpagă 19.000 de euro de la Sorin Țerbea, fostul sponsor al lui ASA, când era șef la CCA pentru a delega „arbitri agreați" la meciul cu U Cluj din sezonul 2011-2012. Sorin Țerbea a decedat între timp, iar Avram fusese achitat inițial de Curtea de Apel. Înalta Curte de Casație și Justiție a șters însă sentința în luna aprilie a acestui an și l-a condamnat pe Vasile Avram la 3 ani de închisoare! Țerbea era finanțator la FCM Târgu-Mureș, iar echipa s-a reorganizat în actuala ASA Târgu-Mureș în 2013. Universitatea Cluj cere să se facă dreptate și pe plan sportiv acum prin retrogradarea lui ASA Târgu-Mureș și a trimis plângerea formulată către Răzvan Burleanu la FRF.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat faptul că „deocamdată nu există o asemenea solicitare. Practic dacă vom primi o asemenea înștiințare, aceasta va fi trimisă comisiilor de specialitate din cadrul FRF, dar nu cred că e cazul".

 

 

Lasă un comentariu