Ne scriu cititorii - Domnului Claudiu Maior, viceprimar al municipiului Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Îmi cer scuze că revin pentru a treia oară cu rugămintea adresată domnului viceprimar Claudiu Maior pentru a lua măsuri de modernizare pe strada Victor Babeş, din Târgu-Mureş.

Prima dată, în urmă cu vreo doi ani, am ridicat această problemă la Primărie, iar un funcţionar tânăr m-a asigurat că strada respectivă este în plan, că va fi reparată şi modernizată şi că se vor amenaja parcări. Într-adevăr, e nevoie de parcări, pentru că, în zonă, maşinile sunt parcate anapoda, încât nu mai ai pe unde să treci. Poate n-ar fi rău ca marcajele să se realizeze chiar pe trotuarul dinspre blocuri, că rar trece pe-acolo câte un pieton, în schimb, pe trotuarul dinspre şcoală se circulă intens. Numai că aici este necazul mare! Bucăţi mari din asfalt lipsesc, dar sunt prezente gropi şi crăpături, în care te împiedici la tot pasul.

Noi, locuitorii din zonă, nu mai ştim pe unde să circulăm. Pe aleea care vine din strada Mihai Viteazul până la strada Victor Babeş, s-a dat liber circulaţiei pentru maşini, trotuar nu există, aleea este îngustă, iar noi nu mai avem pe unde să trecem. Cel mai neplăcut este pentru noi, octogenarii, ajunşi la vârsta a patra, pentru că ne împiedicăm de borduri sau, fiind cu auzul mai slăbit, nu auzim maşinile când vin. Dacă suntem pe alee, şoferii ne sperie cu claxoanele, să le facem loc. Nu de puţine ori, ne înjură şi ne jignesc, mai ales tinereii ăştia, cu muzica dată la maximum şi cu telefonul la ureche. Tare le mai place să ne umilească şi să ne ameninţe că dau cu roţile peste noi dacă nu ne grăbim. Ne-am grăbi noi, dar nu mai putem.

Deci, domnule viceprimar Claudiu Maior, aţi făcut atâtea lucruri bune pentru oameni şi pentru oraş, poate nu mai aveţi timp şi pentru noi, dar vă rugăm să faceţi un efort în plus şi să remediaţi şi neajunsurile semnalate aici, până nu se întâmplă vreo nenorocire. Vă mulţumim anticipat şi sperăm să ne înţelegeţi şi pe noi.

Personal, vă doresc putere de muncă şi multă sănătate.

Lasă un comentariu