Comunicat din partea Clubului ASA

Distribuie pe:

În urma numeroaselor presiuni din ultima vreme exercitate asupra componenților lotului nostru, Clubul ASA Târgu-Mureș dorește să transmită următoarele:

În acești ani de existență a clubului nostru am încercat să păstrăm o relație bazată pe respect cu toți cei implicați în fenomenul fotbalistic. Oferind respect, ne-am așteptat să primim și noi o mică parte a acestui respect.

Din păcate, în urma ultimelor evenimente petrecute în sânul clubului nostru, nu doar că acest respect este de negăsit, dar atacurile și presiunile asupra jucătorilor aflați sub contract cu ASA Târgu-Mureș sunt de neimaginat.

Nu ni se pare normal ca, jucători ai formației noastre să fie bombardați în permanență cu telefoane, mesaje, directe sau prin interpuși, de diferiți impresari sau diferite cluburi.

ASA Târgu-Mureș a disputat, ieri seară, una dintre cele mai importante partide din istoria clubului, Supercupa României.

Clubul nostru a încercat să-i capaciteze pe jucători pentru a lupta pentru culorile clubului, un astfel de trofeu fiind deosebit de important în cariera unui jucător.

Din păcate, interesul unor așa-ziși oameni de fotbal este doar de a destabiliza clubul și de a șterge cu buretele performanțele din sezonul trecut.

Prin urmare, atragem atenția în modul cel mai serios că, dacă aceste presiuni asupra jucătorilor aflați sub contract cu ASA vor continua, clubul nostru va acționa pe toate căile sportive și juridice posibile pentru a demonstra că nu suntem nici pe departe în situația în care ne-o doresc unii.

ASA Târgu-Mureș nu se predă! ASA Târgu-Mureș va lupta în continuare! Pentru suporteri. Pentru oraș. Pentru dreptate. Pentru respect. 

Lasă un comentariu