Atenţie la riscul imens pentru siguranţa României!

Distribuie pe:

O propagandă furtunoasă şi ieftină, servită la fileu credulilor de serviciu, astfel ca aceştia să voteze în favoarea rechinilor financiari, o propagandă falsă, regizată de corporaţiile financiare, a încercat să convingă mulţimea speriată şi manevrabilă că renunţarea Greciei la moneda euro ar pune ţara elenă pe butuci. Până şi Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului B.N.R., ieşise pe posturile naţionale cu scenarii sumbre despre viitorul Greciei, simţindu-se în vocea sa teama şi disperarea că băncilor le fuge pământul de sub picioare. Acest consilier are 80 de ani, fiind cel mult un copil bătrân care joacă şotron cu finanţele Ţării şi mă întreb, de ce nu iese la pensie şi să-l ia cu el şi pe Mugur Isărescu, conform legislaţiei muncii din România? Sincer? Abia aştept parastasul celor peste 40 de bănci străine, cu miile de filiale de pe teritoriul României, care au abuzat milioane de români prin comisioane şi dobânzi frauduloase, ştampilate de Mugur Isărescu. Rechinilor financiari mondiali le e teamă de falimentul băncilor! Înaintea referendumului şi în ziua desfăşurării, Tsipras a fost pus la zid şi înfăţişat ca fiind oaia neagră a Europei, cu toate că acesta a negociat dur în avantajul ţării sale, dorind scoaterea Greciei de sub furcile caudine ale rechinilor financiari - F.M.I., B.M. şi B.C.E., care au adus mai multe state în sapă de lemn. Însă, grecii s-au trezit în mod oficial şi au respins prin votul zdrobitor presiunile cămătarilor mondiali. Potrivit rezultatelor definitive, 61,31% au votat NU, astfel premierul Alexis Tsipras a repurtat o victorie pentru Grecia, nu pentru sine şi partidul său. Tsipras a dat semnalul că ţările de sub scara Uniunii Europene nu trebuie să se mai lase duse de nas de Germania sau de sicofanţii de la Bruxelles. Presa aservită a dat publicităţii doar declaraţii ale preopinenţilor lui Tsipras, însă un coleg de presă din Grecia mi-a scris că lucrurile stau cu totul altfel, guvernul Tsipras fiind susţinut de majoritatea grecilor tineri, doritori de ieşirea din sclavia financiară şi de revenirea la drahmă, care, în final, au spus NU măsurilor de austeritate ale unei Europe condusă draconic din umbră. De admirat curajul lui Tsipras, despre care am vorbit în acelaşi registru la câştigarea alegerilor, în editorialul: Victoria unui lider înspăimîntător pentru Bruxelles

Viitorul României se anunţă mult mai torid decât prognoza meteo pentru vara aceasta!

Patriotul Alex Tsipras, un adevărat urmaş al spartanilor, a câştigat prima rundă a meciului cu Europa! Bravo grecilor! Un popor creştin şi demn, care nu-i neam de slugă, a dat o palmă austerităţii şi doctrinei financiare europene şi mondiale! Cu noi au făcut ce-au vrut liftele păgâne, pentru că dormim în contemplare şi erori! Băsescu a îndatorat statul român pentru câteva generaţii, Boc a tăiat salariile şi pensiile cu 25%, iar Iohannis a adus trupele de război ale N.A.T.O. în ţară! De admirat este şi Ministrul de Finanţe al Greciei, Yanis Varoufakis, chiar dacă acum a demisionat! Înaintea referendumului, acesta i-a acuzat pe creditorii internaţionali de terorism şi umilirea grecilor. Grecia (la fel ca şi România) n-a cântat din acordeon la masa Troicăi pentru banii primiţi. Le-au fost băgaţi pe gât, cu titlu de împrumut pentru ajutor. Da, de unde ajutor? Unde s-au evaporat zecile de miliarde de euro, „împrumutate" de statul român? Dacă România va trece la moneda Euro va fi vai de noi! Când, vreodată, rechinii financiari au ajutat dezinteresat o ţară? Ei au luat în calcul doar uriaşele comisioane şi dobânzi din care se hrănesc şi umflă burta acestor organisme vampir. Ce pot să spun? Bucuraţi-vă pentru greci! La noi, în România, e realmente halucinant ce se petrece! Mergem pe sârma împletită la Bruxelles, şi, dintr-odată, viaţa noastră este cea mai „minunată"! Trăim într-o Românie în care n-avem timp să ne plictisim de atâta corupţie şi sărăcie! Morala? Nu-i subestimaţi pe doctorii în toate ştiinţele, aflaţi pe post de monştri în Parlamentul României! „Cipurile" din capetele lor sunt conectate direct la comenzile F.M.I. şi ale poliţiei planetei! Viitorul României se anunţă mult mai torid decât prognoza meteo pentru vara aceasta.

Românii nu şi-au dorit un centru N.A.T.O. pe teritoriul lor

„Să ne amintim cât de mult ne-am dorit să intrăm în N.A.T.O.", a declarat preşedintele Iohannis, încercând să inducă în eroare opinia publică! Poporul român nu şi-a dorit intrarea în N.A.T.O. sau trupe străine în vatra străbună! Nici măcar n-a fost întrebat prin referendum dacă doreşte sau nu intrarea! N.A.T.O., a alergat după ţara noastră şi-a luat-o cu arcanul, poziţia strategică a României fiindu-i necesară unor remizele nedrepte. Care român întreg la minte şi-ar fi dorit să se lase îmbrăcat în cămaşă de forţă, domnule preşedinte? Îi amintesc domnului Iohannis, dar şi predecesorului său, că poporul român nu şi-a dorit ocupaţie străină! Nici să stea în genunchi în faţa Troicăi internaţionale! Nici cârdăşie cu războinicii setoşi de teritorii, resurse, bogăţii şi putere! Cum trupele N.A.T.O. aveau nevoie de o patalama la mână ca să „vâneze" în legalitate de pe teritoriul nostru, preşedintele Iohannis a semnat zilele trecute o lege cu un imens risc pentru siguranţa naţională, care dă drepturi depline forţelor armate N.A.T.O. pe teritoriul României, privind intrarea, staţionarea, desfăşurarea de operaţiuni sau tranzit. Un act normativ în virtutea căruia (sărmana virtute, cu ce conotaţii a fost căptuşită!) va funcţiona la Bucureşti Centrul de comandă N.A.T.O.

România a intrat complet în zodia ocupaţiei

„Prietenii" găzduiţi fără voia noastră, cu un întreg arsenal de război, sunt disperaţi de atâta aşteptare, că doar n-au cărat degeaba armamentul greu până în România, ca să nu-l întrebuinţeze. Dar, iată, ruşii nu atacă, aşa cum îşi doresc cei din N.A.T.O. De aici, tot soiul de invazii imaginare, de artificii mediatice (dezinformare-intoxicare), chiar din gura şefului N.A.T.O., care avertizează cu prefăcută cumsecădenie că „Rusia încearcă să schimbe graniţele cu forţa." Nimic mai fals! Acceptarea agresorilor pe teritoriul nostru prezintă, repet, un imens risc pentru siguranţa naţională! Românii nu şi-au dorit un centru N.A.T.O. pe teritoriul lor. Americanii au ţinut cu tot dinadinsul să profite de poziţia noastră strategică, iar preşedintele Iohannis s-a preaplecat. Prin această lege, România a intrat complet în zodia ocupaţiei, a colonializatorilor, văzându-şi sfărâmate, pe termen lung, liniştea, pacea şi independenţa. Aşadar, am repurtat o mare „victorie" diplomatică! Rămâne de văzut, câţi militari ai forţelor N.A.T.O. sunt dispuşi să moară pentru apărarea României în cazul unui conflict militar? E greu de crezut că soldaţii americani îşi vor lăsa oasele, fără motiv, pe la noi.

 

 

Lasă un comentariu