Răzbunarea soţiei

Distribuie pe:

Anunţul apărut în ziar spunea următorul lucru: „De vânzare: vilă lângă mare, cu trei etaje, piscină şi grădină. Preţ - un dolar".

- Ce prostie! - a mormăit boschetarul şi a aruncat ziarul. Mergând mai departe în căutare de hrană, a văzut anunţul pe perete: „Vilă de vânzare lângă mare, trei etaje, piscină şi grădină. Preţ - un dolar ".

Probabil e o greşeală de tipar… - s-a gândit el şi a mers mai departe. A ieşit pe bulevard, iar atenţia i-a fost atrasă de un banner imens: „De vânzare vilă lângă mare, cu trei etaje, piscină şi grădină. Preţ - un dolar"

Boschetarul a devenit foarte curios - oare ce prost a putut să scrie aceste lucruri? - şi a decis să cerceteze această situaţie. Nu avea nimic de pierdut, cu excepţia ultimului dolar din buzunar. Ajungând la adresa din anunţ, a rămas cu gura căscată văzând acea vilă. Timid, a sunat la uşă. O femeie frumoasă i-a deschis uşa.

- Îmi cer scuze pentru deranj, am văzut anunţul dumneavoastră… Aceasta nu este o glumă?

- Nu, nu, Doamne fereşte! Totul e corect!

- Şi costă numai un dolar? Aşa este?

- Da, un dolar. Dacă sunteţi interesat, puteţi vedea vila.

Încântat de ceea ce a văzut, a dat ultimul său dolar şi a devenit proprietarul vilei de lux. Dar totuşi a vrut să ştie de ce vila are un asemenea preţ. La care femeia a zâmbit şi i-a spus:

- Înainte sa moară, soţul meu a declarat în testament că-şi doreşte să vând vila, iar banii obţinuţi din vânzare să fie transferaţi în contul amantei sale. Nu pot să nu-i îndeplinesc ultima dorinţă! Anunţul a fost dat acum şase luni, iar dumneavoastră sunteţi singurul care a răspuns. Toate cele bune!, a mai spus femeia, apoi s-a întors şi a plecat.

Morala: Fereşte-te de răzbunarea soţiei!

Lasă un comentariu