A fost rectificat bugetul Consiliului Județean Mureș

Distribuie pe:

Bugetul Consiliului Județean Mureș pentru anul în curs a fost rectificat în cadrul ședinței din 16 iulie, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. (În acest sens, a fost adoptată Hotărârea nr. 85/16 iulie 2015.)

La capitolul bugetar „Drumuri și poduri", suma de 700.000 de lei va fi alocată pentru achiziția terenului și imobilelor pentru execuția lucrării „Amenajare sens giratoriu de circulație la intersecția drumurilor județene DJ 135B Târgu-Mureș - Sâncraiu de Mureș cu DJ 152A Târgu-Mureș - Band", iar suma de 3.100.000 lei va fi destinată obiectivului „Proiectare și execuție amenajare sediu serviciu de întreținere drumuri județene". Un milion de lei va fi alocat întreținerii curente de iarnă a drumurilor. Capitolul „Obiective de investiții" va beneficia de o alocare de 3.268.000 de lei.

Nu în ultimul rând, pentru proiectul „Iluminat arhitectural al Palatului Administrativ" va fi alocată suma de 1.000 de lei.

Potrivit expunerii de motive ce a stat la baza adoptării deciziei de rectificare bugetară, aceste reașezări provin din economii ale contractelor de achiziție publică, precum și din finalizarea procedurilor de achiziție publică a lucrărilor de drumuri. 

Lasă un comentariu