Și a fost Robbie Williams în România

Distribuie pe:

Vinerea trecută am avut prilejul să mă aflu la concertul susținut de britanicul Robbie Williams, în București. A fost concertul anului 2015 în România. Un show incendiar, foarte multă lume și căldură.

Concertul în sine a fost frumos, Robbie cântând aproximativ două ore cele mai cunoscute melodii ale sale, dar și coveruri. Cei mai bine de 60.000 de oameni care au fost prezenți au fredonat împreună cu Robbie toate melodiile.

Deși un show frumos, organizarea a fost una tipic românească, s-a întârziat deschiderea porților, planificată la ora 16, cu 20 de minute, iar mai apoi nu s-au putut cumpăra lichide timp de 2 ore, după care cozile au fost interminabile, iar dacă reușeai să cumperi apă, era greu să te mai întorci la locul tău din cauza oamenilor care au fost mult prea mulți pentru spațiul acordat publicului.

Dacă ai reușit totuși să reziști eroic căldurii de 30 de grade și mulțimii fără să leșini, la plecare sigur ai dat peste taximetriștii care aveau prețuri „speciale" pentru turiști, o cursă costa de 3-4 ori cât era, în mod normal, pe ceas, la toate firmele de taximetrie.

Una peste alta, concertul Robbie Williams a fost frumos, păcat de organizare.

 

Lasă un comentariu