Bilete pentru partida din UEFA Europa League, ASA - SAINT ETIENNE

Distribuie pe:

Conducerea clubului ASA Târgu-Mureş doreşte să mulţumească miilor de susţinători care în aceste condiţii dificile îşi arată sprijinul pentru echipăşi pentru club. Suntem conştienţi de faptul că puţini sportivi din România se pot lăuda cu o asemenea susţinere din partea publicului, fapt pentru care trebuie să vă mulţumim.

Datorită acestor permanente încurajări, Târgu-Mureşul a ajuns, după 40 de ani de speranţe, să fie reprezentat în preliminariile Cupelor Europene.

În acest context, vă chemăm din nou să fiţi alături de ASA Târgu-Mureş în meciurile pe care le vom avea cu echipa franceză Saint-Etienne. Fiecare spectator, fiecare bilet vândut ne ajutăsă putem duce ASA Târgu-Mureş mai departe.

Astfel, având în vedere categoria internaţionalăa întâlnirii, s-a stabilit că preţurile biletelor pentru meciul de joi, 30 iulie, de pe Stadionul Trans-Sil vor fi:

PELUZĂ - 30 LEI

TRIBUNA 1, TRIBUNA 2 - 40 LEI

TRIBUNA 0 - 80 LEI

TRIBUNA VIP - 100 LEI

Aşa cum s-a anunţat, abonamentele emise pentru campionatul 2015-2016 nu vor fi valabile pentru meciurile internaţionale dar, ca o facilitate acordată posesorilor de abonamente, casieria stadionului va fi deschisă special pentru ei, luni, 27 iulie, între orele 17-20, pentru ca aceştia să îşi poată achiziţiona prioritar locul deţinut pe abonament.

Pentru publicul larg, casieria va fi deschisă marţi, 28 iulie, şi miercuri, 29 iulie, între orele 17-20, iar joi, 30 iulie, în ziua meciului, casieria va fi deschisă între orele 16-19. ASA Târgu-Mureş îşi aşteaptă toţi suporterii pe stadion pentru un meci în care vom lupta cu dârzenie pentru şansa noastră!

Lasă un comentariu