Maria Precup, realeasă în funcţia de preşedinte al PSD Reghin

Distribuie pe:

La finele săptămânii trecute, Casa de Cultură „Eugen Nicoară" din Reghin a găzduit conferinţa organizaţiei municipale a PSD, în cadrul căreia Maria Precup, primarul municipiului, a fost realeasă în funcţia de preşedinte. Potrivit raportului de activitate prezentat, în ultimii 10 ani, social-democraţii reghineni şi-au consolidat poziţia deţinând, în prezent, majoritatea în Consiliul local, precum şi funcţiile de primar şi de viceprimar al municipiului.

PSD Reghin are 610 membri şi se bucură de o bună colaborare cu UNPR, ALDE şi organizaţia locală a PRM, în efortul comun de întărire a alianţei de centru-stânga.

Lucrările conferinţei au reliefat necesitatea unităţii în rândurile formaţiunii politice, în situaţia în care - atrăgea atenţia Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş - partidul „trăieşte zile grele în politica românească", iar în judeţ, el este în opoziţie, dat fiind că, nici preşedintele Consiliului Judeţean, nici primarul municipiului Târgu-Mureş nu sunt ai PSD-ului.

În faţa unui nou mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, Maria Precup îşi exprimă încrederea şi speranţa în realizarea obiectivelor propuse, atât în plan politic cât şi administrativ. „Dumneavoastră îmi daţi putere să merg mai departe, să mai încercăm, împreună, încă un mandat", s-a adresat celor prezenţi preşedintele PSD Reghin. 

Lasă un comentariu