Martinic se întoarce în lotul „tigrilor". Goran Gajovic şi-a prelungit înţelegerea cu BC Mureş!

Distribuie pe:

Conducerea clubului BC Mureş şi jucătorul Goran Martinic au bătut mâna, astfel fostul conducător al echipei revine după un sezon în culorile alb-albastru. Goran Gajovic va fi tigru şi în sezonul următor. Clubul şi jucătorul s-au înţeles pentru prelungirea înţelegerii, astfel puternicul jucător va continua în alb-albastru şi în sezonul 2015-2016. „Gajo", sosit la mijlocul campionatului trecut, a jucat pentru echipa BC Mureş în 22 de partide. În 29,3 minute pe meci muntenegreanul a avut 12,1 puncte, 5,4 recuperări şi 2,1 pase decisive.

El a devenit vicecampion naţional şi medaliat cu argint în Cupa României cu BC Mureş în sezonul trecut.

Liviu Dumitru, preparator fizic la BC Mureş

Fostul jucător al echipei noastre, Liviu Dumitru este noul preparator fizic al echipei BC Mureş. Clubul s-a înţeles cu fostul „tigru" care îşi va începe experienţa din această săptămână. „Când am plecat de la BC Mureş am spus, că odată am să revin într-un mod sau altul. Iată că acest lucru a devenit realitate foarte devreme. Îmi pare foarte bine că revin la Târgu-Mureş. Vin cu inima deschisă, m-am specializat în pregătire fizică, abia aştept să încep lucrul cu «tigrii » ", a declarat Liviu Dumitru.

Liviu şi-a încheiat cariera de baschetbalist în sezonul trecut, după un tur jucat la Gaz Metan Mediaş, s-a transferat la Braşov. Fostul jucător a pregătit echipe de juniori şi copii la Braşov, aceasta va fi prima sa experienţă ca preparator fizic la o echipă de seniori în Liga Naţională, dar venind din mediul baschetbalistic, avem convingerea că nu-i va fi greu să se adapteze în noua sa postură.

 

Lasă un comentariu