Concursul Naţional de Poezie „TRADEM"

Distribuie pe:

Sub egida Consiliului Local, a Primăriei Municipiului Craiova şi a  Asociaţiei Craiova Capitală Culturală Europeană - 2021, Casa de Cultură „Traian Demetrescu" din Craiova organizează, în perioada 2-8 noiembrie 2015, „Săptămâna TRADEM", în cadrul căreia va avea loc şi ediţia a XXXVII-a a Concursului Naţional de Poezie „TRADEM". Concursul va avea o secţiune de creaţie şi una de traduceri, iar premiile sunt consistente.

Lucrările pentru concursul de creaţie, constând în grupaje de 5 - 7 poezii, redactate în câte 3 exemplare, vor fi trimise numai prin poştă, până la 16 octombrie a.c., data poştei, pe adresa: Casa de Cultură „Traian Demetrescu", str. Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova, jud. Dolj, cu menţiunea „PENTRU CONCURSUL DE POEZIE «TRADEM»".

Poeziile trimise nu vor purta semnătură, ci un „motto" ales de autor. Plicul cu poeziile va conţine un alt plic închis, care, în loc de adresă, va purta acelaşi „motto", iar în interiorul lui se vor menţiona numele şi prenumele autorului, vârsta, adresa şi numărul de telefon al acestuia.

La concurs pot participa creatori care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România ori ai altor asociaţii de scriitori şi care nu au publicat un volum individual de poezie.

Festivitatea de premiere va avea loc la sediul instituţiei, în data de 3 noiembrie 2015, ora 18:00.

Câştigătorii vor fi invitaţi la Craiova pentru premiere, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu" Craiova, urmând a le asigura cazarea pentru ziua de 3 noiembrie 2014. Transportul va fi suportat de premiant.

Relaţii suplimentare la numerele de telefon: 0351.413.369, 0767.578.083 sau 0725.505.729; e-mail: tradem@tradem.ro

 

Lasă un comentariu