FINALA DE TENIS DE LA CINCINNATI, PIERDUTĂ DE SIMONA HALEP

Distribuie pe:

După turneul de la Toronto, când Simona Halep şi-a învins adversarele până în finală, cu tânăra elveţiană a jucat finala. 1-1 era scorul după două seturi, dar Simona a abandonat din cauza durerilor la un picior, aşa că finala Toron 2015 a câştigat-o elveţianca. A urmat turneul de la Cincinnati, la acest turneu participând încă trei jucătoare românce, două au căzut în calificări, Begu e rezistat doar un tur. Simona a intrat în turul al doilea având ca adversară pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, 40 WTA, partida a durat două ore şi 40 de minute, a fost un meci foarte echilibrat, trei seturi câştigate de Simona cu: 7-5, 5-7, 6-4. Al doilea meci al româncei cu jucătoarea germană, Andrea Petrovic 7 WTA, tot aşa, de trei seturi, două ore şi 52 de minute, câştigat de Simona la: 4-6, 6-4, 6-2, calificându-se în sferturi. Apoi adversara din sferturi, rusoaica Anastasia Pavliucenkova, pe care a învins-o în două seturi: 7-5, 6-2, Simona calificându-se în semifinală, având-o adversară pe Elena Iankovic din Serbia, dar învingând-o cu 6-1, 6-2, Simona s-a calificat în finală.

Finala cu campioana mondială Serena Williams, de duminică seara a început favorabil pentru Simona. În primul set a condus cu 3-1, dar cam atât, pentru că Serena a câştigat 5 brecuri şi primul set la 6-3.

În setul al doilea, 3-3, apoi 3-4, 4-4, 5-6. În taybrek 3-3, dar în final câştigă Serena Finala 6-3, 7-6. Este al 69-lea turneu al americancei câştigat. Simona, începând de ieri, 24 august, este jucătoarea numărul 2 de tenis în lume.

Lasă un comentariu