City'us debutează la Reşiţa. Până atunci, City'us întâlneşte Autobergamo în Supercupa României

Distribuie pe:

Comisia de Fotbal în Sală, din cadrul FRF, a stabilit în cursul acestei săptămâni programul ediţiei 2015/2016 a Ligii 1 la futsal. În noul sezon vor activa 13 formaţii, dintre care 3 au fost acceptate direct pe prima scenă, chiar dacă nu au evoluat anul trecut în Liga a 2-a, fiind echipe noi. Este vorba de Informatica Timişoara, Concordia Chiajna şi Galactic Focşani. În prima etapă, City'us se va deplasa la Reşiţa, pentru partida cu Muncitorul, echipă care s-a întărit în această vară prin aducerea a doi jucători spanioli. Primul meci pe teren propriu va fi în compania celor de la CSMS Iaşi. După cele două etape, campionatul va fi întrerupt, pentru a permite selecţionatei României pregătirea jocurilor de baraj cu Ungaria, pentru Euro 2016. În acest sezon, City'us va lupta pentru titlul de campioană cu 2 formaţii, nou înfiinţata Informatica Timişoara şi vechea rivală, Autobergamo Deva. Echipa bănăţeană a realizat câteva transferuri de marcă, printre care Robert Lupu, Florin Matei şi Vlad Iancu de la Deva, Al-Ioani, fostul component al echipei noastre, dar şi o serie de stranieri: Thiago Alcantara, Jovanovic, Novoselac, Janic, Rakic. Chiar dacă a pierdut o serie de jucători plecaţi la Timişoara, Autobergamo Deva rămâne o nucă tare, reuşind transferarea unor jucători importanţi: Toniţa (Galaţi), Molina şi Pânzaru (Sepsi), Manya (Odorhei), internaţionalul moldovean Tacot. Pe lângă aceste trei formaţii, pot apărea surprize de la echipe ca Od. Secuiesc, Galaţi, Sf. Gheorghe sau Călăraşi.

Duelurile dintre cele 3 favorite sunt programate după cum urmează:

Etapa 3 - Informatica Timişoara - City'us

Etapa 8 - City'us - Autobergamo Deva

Etapa 11 - Autobergamo Deva - City'us

Iată şi programul jocurilor pentru City'us, cu menţiunea că datele de disputare pot fi modificate, în funcţie de jocurile televizate:

Etapa 1 - 30 august - Muncitorul Reşiţa - City'us

Etapa 2 - 6 septembrie - City'us - CSMS Iaşi

Etapa 3 - 27 septembrie - Informatica Timişoara - City'us

Etapa 4 - 4 octombrie - City'us - United Galaţi

Etapa 5 - 11 octombrie - Clujana Cluj-Napoca - City'us

Etapa 6 - 18 octombrie - City'us - FK Od. Secuiesc

Etapa 7 - 25 octombrie - Galactic Focşani - City'us

Etapa 8 - 1 noiembrie - City'us - Autobergamo Deva

Etapa 9 - 8 noiembrie - Dunărea Călăraşi - City'us

Etapa 10 - 15 noiembrie - City'us - Sepsi Sf. Gheorghe

Etapa 11 - 22 noiembrie - KSE Tg. Secuiesc - City'us

Etapa 12 - 29 noiembrie - City'us - Concordia Chiajna

Etapa 13 - 6 decembrie - City'us stă

Până la primul joc al campionatului, miercuri 26 august, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca, City'us va lupta pentru un nou trofeu, Supercupa României, în compania celor de la Autobergamo Deva.

 

Lasă un comentariu