O nouă sesiune de finanţare nerambursabilă pentru SRL-D!

Distribuie pe:

De mâine, 10 septembrie 2015, ora 10, începe sesiunea de înscriere a planurilor de afaceri ale întreprinzătorilor debutanţi în afaceri (prin programul SRL-D), pentru a obţine finanţare nerambursabilă de maximum 50% din valoarea cheltuielilor eligibile, însă nu mai mult de 44.821 de lei (10.000 de euro) pentru fiecare beneficiar.

Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri este inclusă în Ordinul ministrului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri nr. 1009/2015, publicat în Monitoarele Oficiale nr. 666 şi 666 bis, din 2 septembrie a.c.

Înscrierea planurilor de afaceri se va face exclusiv online, până la 24 septembrie 2015, ora 20, pe site-ul www.aippimm.ro, pe baza de username şi parolă, până la epuizarea bugetului alocat programului.

După crearea contului de înscriere, aplicaţia va trimite automat pe adresa de e-mail a solicitantului un mesaj şi un link de confirmare. După confirmare, aplicaţia de înregistrare a planului de afaceri va deveni activă pentru completarea on-line a planului de afaceri şi încărcarea în aplicaţie a documentelor solicitate.

Important! Solicitanţii care nu au acces la un computer beneficiază pentru înscrierea online de asistenţă gratuită din partea OTIMMC (Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie) din raza teritorială a SRL-D, primindu-se consiliere, instruire şi sprijin din partea instituţiei.

În cadrul programului, pot aplica toţi cei care doresc să îşi deschidă o afacere pentru prima dată, indiferent de vârstă. 

Lasă un comentariu