Vară „plină" la Weekend

Distribuie pe:

În acest sezon estival, totalul încasărilor la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul" din Târgu-Mureş se ridică la suma de 853.265 de lei, numărul vizitatorilor fiind de peste 200.000 de persoane.

„Încă de la începutul sezonului, copiii s-au bucurat de noul parc de joacă, alcătuit din 14 cuburi legate între ele cu pasarele şi amenajat cu 37 de tobogane de diferite tipuri, iar terenul de minifotbal a fost modernizat prin schimbarea gazonului, astfel încât am putut asigura condiţii optime pentru desfăşurarea Campionatului naţional pentru copii şi juniori, la care au participat 100 de echipe de fotbal şi peste 1.400 de copii", ne-a informat directorul Complexului, ing. Ioan Cîrcu.

De la mijlocul lunii august, intrarea în incinta Weekend s-a făcut prin sistem automat de acces, iar la sfârşitul lunii a fost dat în folosinţă terenul de fitness în aer liber. Bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic a fost igienizat în întregime, inclusiv mobilierul, vestiarele şi grupurile sanitare. Apa a fost evacuatăşi înlocuită. Bazinul va fi redeschis odată cu începerea noului an şcolar, atât pentru antrenamentele sportivilor, cât şi pentru cei dornici de relaxare, ne-a mai informat interlocutorul nostru.

Reamintim că, potrivit HCL nr. 334/2014, în perioada 1 - 15 septembrie, nu se plăteşte taxă de intrare la Weekend.

Lasă un comentariu