Noutăţi la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi" din Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi" din Târgu-Mureş are o tradiţie de 66 de ani în pregătirea forţei de muncă în construcţii şi instalaţii, domeniu în plină dezvoltare.

În acest sens, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi", în anul şcolar 2015-2016, la specializările existente de: desenatori tehnici pentru construcţii şi instalaţii, instalatori: tehnico-sanitare şi de gaze, zidari - pietrari - tencuitori, zugravi - vopsitori - tapetari, se vor adăuga şi cele de dulgheri - tâmplari - parchetari şi fierari - betonişti.

Tot în acest an se reînfiinţează specializarea de maistru instalator pentru construcţii - învăţământ postliceal, cursuri serale de doi ani, precum şi clasa a IX-a frecvenţă redusă, specializarea Ştiinţe sociale.

La specializarea de maistru instalator pentru construcţii se pot înscrie absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, cu o vechime de muncă de minim trei ani în domeniu, iar la specializarea Ştiinţe sociale - clasa a IX-a frecvenţă redusă - se pot înscrie absolvenţii claselor a VIII-a care au împlinit 18 ani.

Pentru înscriere sau informaţii, cei interesaţi se pot adresa la Secretariatul Liceului, de pe strada Victor Babeş nr. 11, tel. 0365 - 73.09.63, 0742 - 11.72.87.

Lasă un comentariu