Societatea civilă este inflamată de o întrebare provocatoare de insomnii: PENTRU S.R.I. NU EXISTĂ LEGE? (I)

Distribuie pe:

„Regizori" şi „figuranţi"

„Evenimentele mondiale nu se petrec accidental. Producerea lor este impulsionată, indiferent dacă este vorba de chestiuni de ordin naţional sau comercial, şi cele mai multe sunt regizate şi controlate de cei care ţin baierele pungii" (D. Healey, ministrul englez al Apărării).

În graba lor de a-l vedea cât mai repede instalat la conducerea lumii pe profeţitul biblic Antihrist, indiferent de amploarea uciderii în masă prin promovarea celui de-al treilea război mondial, arhitecţii globalizării nu mai ţin cont de nici un fel de reguli şi recurg cu cinism nemăsurat la metode de constrângere din cele mai inumane. Aceşti înşelători de profesie, deţinând monopolul finanţelor internaţionale, mint cu neruşinare, şantajează, omoară, intimidează pe cei slabi şi, în goana lor nebună după o dominaţie planetară indiferent de consecinţe, vor să fure şi sufletele ortodocşilor care, având credinţă în Hristos, întorc „spatele" deşertăciunilor lumii acesteia şi îşi pun toată nădejdea în viaţa veşnică din Împărăţia lui Dumnezeu ce va să vină. La „degetul" lor mic au serviciile secrete, conduse de inşi fără scrupule, din rândul cărora scot „la înaintare" marionete (dirijate din umbră) cu rang de preşedinţi, regi, împăraţi, emiri, prim-miniştri, justiţiari, jurnalişti, oameni de ştiinţăşi cultură, alte „celebrităţi". „Arma" lor predilectă nu este neapărat inteligenţa, cât mai ales banii pe care se vând, cu care şi reuşesc să cumpere la rândul lor conştiinţe avide după beţia unei puteri iluzorii şi a „notorietăţii". Cu toţii se străduiesc să lase impresia de respect civic, chiar a voinţei binelui comun pe un pământ pe care îl vor edenic, dar nu se sfiesc să îi înlăture în fel şi chip pe aceia care nu se aliniază planurilor lor diabolice, protestează, le dezvăluie mecanismul satanic al manipulării planetare. În „spatele" operaţiunii lor stă camuflată mafia masonică, adică cel mai mare duşman al Bisericii, care se foloseşte de „jandarmul lumii", S.U.A., pentru a executa cu „orbire" interesele de supremaţie mondială ale Ocultei. Aşa se face că serviciile secrete în general, dar cu precădere cele americane şi israeliene, C.I.A. şi Mossad, îşi aduc aportul consistent la instaurarea unui guvern mondial stabilit de O.N.U. (condus de Antihristul biblic) nu contează că pot provoca, cu riscul depopulării planetei şi chiar a distrugerii efective a omenirii, Al Treilea Război Mondial.

Intenţiile masonice, exprimate clar la cele mai înalte niveluri oficiale, sunt arhisuficiente pentru a ne face o imagine de ansamblu, edificatoare, despre ceea ce ne aşteaptă pe toţi în viitorul apropiat! Aş dori ca, în treacăt fie spus, cititorii să reflecteze la două dezvăluiri de ultimă oră, aparţinând celui mai faimos ziarist german (U.Ulfkotte) şi consilierului preşedintelui francez Mitterand (J. Attali). Astfel, pe când ziaristul de la Frankfurter Allegemeine Zeitung, racolat şi folosit 17 ani de C.I.A., ne avertiza că „C.I.A. controlează global reţelele mass-media, pentru provocarea unui război mondial", consilierul Attali „avansa" anul 2060 ca moment al venirii la conducerea lumii a unui singur guvern, eveniment crucial care va fi precedat de faptul că oamenii vor ieşi treptat din matca firii şi îşi vor pierde reperele normalităţii sub efectul drogului electronic: se vor îneca în destrăbălări numite „distracţii", vor fi izolaţi în autism (datorită folosirii obiectelor portabile: i Phone-uri, MP3, MP4 etc), practic vor înnebuni într-o lume fără restricţii legale etc. Toată această mutilare a umanităţii se face deja, printr-o propagandă de pervertire abominabilă, având ca scop final „spălarea creierelor" credulilor cu iluzia prosperităţii generale, satanizarea în masăşi, desigur, cu ceea ce cred ei că poate fi fericirea colectivă!

Pe de altă parte, la cele enunţate mai sus de ziaristul german, mai adaug că, în numele Parteneriatului româno-american, prin care ne raportăm ca o slugă în faţa stăpânului, închinându-ne de fapt Fiarei apocaliptice, C.I.A. îşi face de cap în (şi cu) „democratica" Românie, permiţându-şi să se amestece grosolan în problemele noastre interne şi, în virtutea succesului pe care l-a repurtat în 1989 în desfiinţarea Securităţii române şi răsturnarea „odiosului" Ceauşescu, cu concursul generos al serviciilor secrete Mossad (Israel), Avo (Ungaria), KGB-GRU (U.R.S.S.) et comp, a recurs, în dispreţul cel mai josnic faţă de electoratul român, la a „cere" S.R.I., ca să se poată astfel proteja nişte companii americane implicate în forări estimate la 1 miliard $ pentru găsirea unor importante zăcăminte de petrol şi gaze naturale în apele teritoriale ale României, să asigure sub orice formă un climat de stabilitate politică pentru a nu se irosi atâţia bani! Printr-o asemenea ingerinţă halucinantă, mediatizată graţie ziarului Cotidianul, se poate înţelege mai uşor nu numai de ce era atât de stringentă nevoie de a se arunca în derizoriu regimul „securist" al lui Ceauşescu, ci şi rolul („statutar"?) pe care S.R.I.-ul, la cheremul C.I.A. , îl poate avea faţă de cine anume din politica românească (şi cum) s-ar putea prevala de ceea ce cred Serviciile americane, care l-au spionat electronic pânăşi pe cancelarul german Angela Merkel, că înseamnă noţiunea de „stabilitate"… Ce să mai spunem despre cazul lui E. Snowden, fost consultant al N.S.A. şi C.I.A., care a dezvăluit lumii un program N.S.A. de colectare în masă a unor metadate privind apelurile telefonice efectuate de milioane de americani, program care a fost găsit ilegal de către o Curte de Apel federală …

 

Lasă un comentariu