Finanțări nerambursabile prin programul „Femeia manager"

Distribuie pe:

Astăzi, 17 septembrie 2015, ora 10, încep înscrierile online pentru obținerea de fonduri nerambursabile de până la 50.000 de lei pe persoană, prin programul „Femeia manager", suma reprezentând maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile pentru implementarea planurilor de afaceri depuse de antreprenoare.

Obiectivul principal al programului este stimularea și sprijinirea demarării și dezvoltării structurilor economice private înființate de către femei, prin facilitarea accesului acestora la finanțare, în contextul problemelor legate de menținerea echilibrului dintre obligațiile familiale și cele profesionale și al prejudecăților existente la nivel local .

În program, se vor putea înscrie microîntreprinderile și persoanele fizice autorizate care desfășoară independent activități economice, precum și întreprinderile individuale.

Antreprenoarele interesate să își înscrie planurile de afaceri în programul „Femeia manager" o vor putea face doar online, între 17 și 21 septembrie (ora 20), pe site-ul www.aippimm.ro

Pentru participarea la program fiecare solicitant trebuie să se înregistreze cu user și parolă. După crearea contului de înscriere, aplicația va trimite automat pe adresa de e-mail a solicitantului un mesaj și un link de confirmare. După confirmare, aplicația va deveni activă pentru completarea online a planului de afaceri și încărcarea în aplicație a documentelor solicitate. Punctajul minim necesar pentru acceptarea de principiu la finanțare este de 60 din maximum 100.

Toate informațiile referitoare la accesarea programului „Femeia manager" sunt prevăzute în Ordinul nr. 962/2015 al ministrului Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, publicat în Monitorul Oficial nr. 589 și 589 bis, din data de 5 august 2015.

 

Lasă un comentariu