Zile festive la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu"

Distribuie pe:

Fiecare început din viaţa unui om este plin de emoţii, curiozităţi şi semne de întrebare. La fel, fiecare început de an şcolar aduce cu el sentimentele specifice unui început, sentimente, greu de descris în cuvinte atât pentru elevi şi profesori, cât şi pentru părinţi. Şi în acest an, într-o frumoasă zi de toamnă, în data de 14.09.2015, Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" a îmbrăcat straie de sărbătoare şi şi-a deschis porţile pentru a-şi primi cum se cuvine elevii.

Cu câte un discurs de suflet, emoţionant, domnul director Cristian-Cornel Vulc împreună cu domnul director adjunct Gabriel-Cornel Grozav au urat bun venit elevilor la şcoală, i-au felicitat, i-au încurajat, le-au urat un an plin de activităţi interesante, şi au declarat deschis anul şcolar 2015-2016.

Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" a îmbrăcat straie de sărbătoare şi datorită faptului că, pe lâgă celelalte cabinete pe care le are în dotare, în data de 15.09.2015, a mai inaugurat două cabinete, fiecare numite, simbolic, în semn de respect pentru marile personalităţi: cabinetul de limba şi literatura română, numit Nichita Stănescu, şi cabinetul de limba franceză, numit Jules Verne. Şcoala mai are în dotare un cabinet de istorie, care poartă numele renumitului profesor doctor Traian Bosoancă, şi un cabinet de limba engleză care poartă numele lui Sir Arthur Conan Doyle. Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" a înflorit în ultimii ani, a primit o nouă faţă, mai modernă şi mult mai atractivă în care elevii se simt nemaipomenit.

Aceste începuturi au o importanţă deosebită, sunt momente festive, momente care rămân în amintirea fiecarui om pentru o viaţă întreagă: „prima zi de şcoală", „prima zi de liceu", „prima zi de facultate". Sunt amintiri frumoase care ne înseninează. Sunt momente în care ni se urează şi urăm tuturor: „Un an nou şcolar plin de împliniri şi de realizări!". Succes!!!

 

Lasă un comentariu