Semnal civic - UNPR Corunca - gata pentru alegerile locale

Distribuie pe:

Miercuri seara am avut o întâlnire cu colegii din organizaţia UNPR Corunca. Deşi cuprinde mulţi tineri, organizaţia Corunca se dovedeşte suficient de activă şi eficientă, întărită, recent, prin cooptarea a doi consilieri locali care nădăjduiesc că se vor implica serios în politica noastră de susţinere a comunităţii locale.

Le-am prezentat progresiştilor din Corunca elementele de bază ale Planului Politic naţional al UNPR. După cum se ştie, UNPR va elabora şi va finaliza, în cursul acestui an, un Plan Politic Naţional care va constitui baza pentru iniţiativele legislative şi guvernamentale pe care ni le vom asuma în următorii cinci ani. Toate aceste direcţii pleacă de la ideea de interes naţional şi de la ideea de naţionalism pozitiv şi constructiv, pe care UNPR şi le asumă. Au mai fost abordate aspecte legate de primirea de noi membri, în vederea realizării scopului nostru naţional, respectiv un milion de membri progresişti. Aşa după cum m-a asigurat şi Simion Dragomir, preşedintele UNPR Corunca, se depun eforturi susţinute în vederea atingerii acestui deziderat programatic al partidului. De asemenea, progresiştii din Corunca au susţinut necesitatea ca administraţia locală să se aplece cu şi mai mare stăruinţă asupra problemelor cetăţenilor, în special ale acelora care constituie cartierele noi de locuinţe din comună. Nu putea lipsi din discuţii elementul electoral. Am reamintit obiectivele electorale naţionale (10%), dar şi puncte ale tacticii electorale locale. Progresiştii din Corunca m-au asigurat că sunt gata să ducă bătălia electorală. Ei preferă să intrăm singuri în competiţie, doleanţă în faţă căreia am recomandat prudenţă, ştiut fiind faptul că decizia în privinţa modului în care vom participa la alegerile locale este în curs de a fi luată.

Observaţiile şi sugestiile dumneavoastră le citesc şi ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265 32.38.82. Am reluat audienţele, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureş, din Piaţa Trandafirilor nr. 42.

Lasă un comentariu