„Adio, dar… rămân cu tine!?!"

Distribuie pe:

Motto: „Adevărat vorbeam,

Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,

Că voi egalitate, dar nu pentru căţei."

(Gr. Alexandrescu)

În loc de orice introducere, o ştire „consolatoare": „Un buncăr subteran din perioada Războiului Rece a fost transformat într-un oraş de cinci stele, în care milionarii Planetei nu numai că vor putea supravieţui unui cataclism de genul exploziilor nucleare sau cutremurelor devastatoare, ci o vor face fără a renunţa la opulenţa de care sunt dependenţi. Definit ca un «vas de croazieră extrem de scump», buncărul oferă rezidenţilor săi nu numai apartamente ample, pe care să le poată amenaja după propriul gust, ci şi şcoli, teatre, brutării, baruri şi restaurante, piscine, săli de sport şi fitness, precum şi lăcaşuri de rugăciune. Prevăzători, constructorii au avut în vedere chiar şi o închisoare", scrie EVZ.ro. „Suntem mândri să ducem mai departe acest proiect epic, în aceste vremuri tot mai periculoase", a declarat Robert Vicino, fondatorul şi directorul general al firmei «Vivos», care a achiziţionat şi remodelat buncărul, construit de sovietici în fosta Republică Democrată Germană, folosit iniţial ca depozit de armament. După reunificarea germană, autorităţile şi-au dat seama că nu puteau păstra vechea destinaţie a complexului, din cauza legilor care interzic stocarea de muniţie în apropierea unei mari autostrăzi, aşa încât l-au vândut unui investitor privat. Buncărul - capabil să reziste şi la agenţi chimici şi biologici, sau la un tsunami - este doar o parte a unui complex care are 21.108 de metri pătraţi de zone securizate subterane şi încă 4.079 de metri pătraţi de birouri şi depozite la suprafaţa pământului. Totodată, include peste cinci kilometri de tuneluri subterane de mari dimensiuni, către care există doar trei puncte de acces, închise ermetic prin porţi speciale. Uriaşa construcţie este dotată cu instalaţii de purificare a apei şi a a aerului, generatoare autonome de energie, ateliere pentru tot felul de reparaţii mecanice, un spital, şi va avea pânăşi o «bancă» de păstrare a ADN-ului, pentru a garanta supravieţuirea speciei. Compania «Vivos» susţine că va pune la dispoziţia clienţilor săi şi tramvaie, vehicule blindate şi elicoptere, cu care să se poată deplasa, atât în interiorul, cât şi în afara acestei fortăreţe subterane, al cărei cost este estimat la un miliard de euro, şi care este deja în stare de funcţionare."

Dragii de miliardari! După ei,…Potopul! De asta, oare, îi „potopesc"…refugiaţii? Ca să supravieţuiască, şi ei, Apocalipsei???? Îşi imaginează musulmanii că ar putea păşi în buncăre de acest fel? (Mai există megaconstrucţii subterane, pe ici-colo, în SUA, Norvegia etc.)

Alta. Mii de persoane au protestat luni, în oraşul est-german Dresda (din aceeaşi republică ex-democrată în care se află... buncărul!), faţă de afluxul masiv de extracomunitari, relatează site-ul cotidianului „Le Point", preluat de Gândul. „Mitingul a fost organizat în Piaţa Neumarkt, în centrul oraşului, la apelul mişcării islamofobe «Pediga» (Patrioţi Europeni contra Islamizării Occidentului). Manifestanţii, în principal bărbaţi, au afişat pancarte antirefugiaţi şi steaguri ale Germaniei. „Avem dreptul să păstrăm patria şi cultura noastră germană", a declarat unul dintre manifestanţi, Uwe Friedrich, în vârstă de 46 de ani. „Musulmanii trebuie să părăsească Germania, cu excepţia refugiaţilor de război", a adăugat el, în situaţia în care liderul „Pediga", Lutz Bachmann, fusese inculpat vineri pentru instigare la ură!!!

Şi mai interesant, Frau Merkel, cancelarul german, îndemna sâmbătă statele europene să intensifice măsurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, în contextul în care s-a expus criticilor privind flexibilitatea faţă de imigraţie, rata popularităţii ajungându-i la cel mai scăzut nivel din ultimii patru ani. În fine, asta nu e treaba noastră decât în măsura în care mesianicul Guvern Ponta intră în fibrilaţii la cel mai palid fior… eurasiatic. Cineva dintre Illuminati spunea, cu câtăva vreme în urmă, că acela care va stăpâni Eurasia va fi stăpânul lumii. Inteligentă constatare, doar că, vorba secuiului: „Tu ai vrei, da' tu n-ai poţi!" Şi totuşi...

Potrivit revistei „Bild", în Germania ar urma să ajungă 1,5 milioane de extracomunitari în 2015. Estimările au fost infirmate de Guvernul de la Berlin. Dar să presupunem că oficialii nu sunt dispuşi să dea publicităţii datele reale şi să acordăm credit jurnaliştilor germani, care fac un calcul estimativ: cetăţeanul neamţ ar trebui să scoată, zilnic, din buzunarul propriu, bănuţi pentru 1,5 milioane franzele, 1,5 milioane de sticle de apă, tot atâtea borcane de iaurt şi, la fel, cutii de pateu (numai de pasăre, fiindcă musulmanii nu consumă carne de porc…). Nici „varianta optimistă" - în eventualitatea unor greşeli ale statisticii, considerând că ar ajunge doar jumătate din numărul preconizat - nu pare tocmai surâzătoare!

În fond, cred că nici măcar aceasta nu ar fi marea problemă a celor în ograda cărora, deocamdată, privim doar peste gard. Să ne gândim că, şi în Europa, se desfăşoară deja noul an şcolar! Încerc să îmi imaginez miile de manifestanţi agitaţi din marile oraşe, cerând - cum corect observă un internaut: „şcoli în limba arabă pentru copiii noştri (doar în Berlin sunt 40.000!); vrem acces la spitale şi alte farmacii în limba arabă, vrem acces la administraţia publică locală (primărie, poliţie, tribunal) în limba arabă, vrem afişaj stradal în zona unde locuim şi în limba noastră! Vrem acces la moschei, pentru păstrarea credinţei şi creşterea copiilor după tradiţia noastră… Măcar o moschee la 1.000 de cetăţeni. În cartierele unde stăm noi, să nu se mai comercializeze carne de porc."

„Apropo de «human rights»… - continuă acelaşi comentator - Nu i-am văzut (sau nu am fost eu atent) pe inventatorii acestei expresii şi apărătorii universului în domeniu să zică: «Măi fraţi europeni, am văzut că aveţi mari probleme cu acest exod masiv, de sute de mii de oameni obligaţi să-şi părăsească… care au drepturi şi ei… Hai să vă ajutăm!

Daţi-ne şi nouă 2-300.000 de cetăţeni amărâţi, îi ducem în Minesota, Alabama şi Carolina de Nord, şi le asigurăm toate cele necesare…" Vise, vise…!

Cu adevărat foarte gravă, deşi incredibilă, dar, se pare, deja ireversibilă, este islamizarea Europei! Fără tancuri şi soldaţi, numai prin imigranţi. Încet, dar sigur, Europa este ocupată de musulmani. Există, deja, teritorii scoase de sub autoritatea statului: în Franţa, Anglia, Suedia….

Cine a preconizat, la ceas de taină, cu avizul şi concursul cui, acest teribil derapaj al bătrânului continent?

„Islamiştii intensifică crearea zonelor interzise ne-musulmanilor în oraşele Europei. Cea mai mare parte a acestor «zone interzise» funcţionează ca nişte micro-state guvernate de Sharia. Autorităţile ţărilor-gazdă au pierdut, se pare, controlul acestor cartiere, unde, în majoritatea cazurilor, serviciile publice - adică poliţia, pompierii şi serviciul de ambulanţă - nu mai au acces.

În Marea Britanie, gruparea musulmană «Musulmanii contra cruciadelor» a lansat o campanie pentru transformarea a 12 oraşe engleze - incluzând şi ceea ce ei numesc Londonistan - în state islamice independente. Aceste aşa-zise emirate islamice funcţionează ca nişte enclave autonome, supuse Sharia şi în afara legilor britanice. Acest «Proiect al Emiratelor Islamice» enumeră oraşele Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, cât şi Waltham Forest, în nord-estul Londrei, şi Tower Hamlets, în est, ca teritorii pe cale să fie supuse în întregime legii islamice Sharia. În cartierul londonez Tower Hamlets (numit şi Republica Islamică Tower Hamlets), predicatorii musulmani, porecliţi şi «Talibanii din Tower

Hamlets», le ameninţă regulat cu moartea pe femeile care nu poartă vălul islamic. Străzile învecinate sunt împânzite cu afişe care te avertizează: «Intraţi într-o zonă controlată de SHARIA; aici se aplică legea islamică!».Toate reclamele publicitare care sunt considerate ofensatoare pentru musulmani sunt vandalizate sistematic sau acoperite cu spray negru. În Luton, în cartierul Bury Park, musulmanii sunt acuzaţi de a pune în practică o adevărată «epurare etnică», hărţuindu-i pe ne-musulmani, până când aceştia cedeazăşi se mută în altă parte. În West Midlands, doi predicatori creştini au fost acuzaţi de «incitare la ură» pentru că distribuiau evanghelii într-o zonă predominat musulmană din Birmingham. În Leytonstone, la est de Londra, extremistul musulman Abu Izzadin i-a urlat în faţă fostului ministru M. John Reed: «Cum ai îndrăznit să vii într-o zonă musulmană?».

În Franţa, sectoare mari din cartierele musulmane sunt considerate ca «Zone Interzise» de poliţia franceză. Recent au fost delimitate 751 de «Zones urbaines sensibles», sau ZUS, cum mai sunt numite printr-un eufemism. O listă completă a acestor ZUS se găseşte pe un site oficial al Guvernului francez, cu hărţi din satelit şi o demarcare precisă a străzilor. Se estimează că cinci milioane de musulmani trăiesc în aceste „zone urbane sensibile", zone în care statul francez nu-şi mai exercită controlul! (de două ori mai mulţi ca în SUA). La Paris şi în alte oraşe franceze cu o numeroasă populaţie musulmană, ca Lyon, Marseille şi Toulouse, mii şi mii de musulmani închid străzile (oprind astfel activităţile comerciale şi traficul pietonal şi auto) pentru a-şi ţine rugăciunea de vineri. Anumite moschei îşi folosesc staţiile de amplificare pentru a-şi difuza predicile şi rugăciunile. Acest spectacol săptămânal provoacă derutăşi mânie în rândul populaţiei. În ciuda nenumăratelor plângeri, autorităţile locale refuză să intervină deoarece se tem să nu provoace revolte ale musulmanilor.

Bruxelles, capitala Belgiei, este deja în proporţie de 20%, musulmană. Multe cartiere locuite de musulmani au devenit zone interzise poliţiştilor, aceştia fiind frecvent atacaţi atunci când pătrund în ele. În districtul Kuregem din Bruxelles, care seamănă adesea cu o zonă de război urban, poliţia patrulează cartierul în două tanchete blindate: una pentru transportul echipei de poliţişti şi cea de-a doua, pentru escorta celei dintâi. În alt cartier bruxellez, Molenbek, poliţiştii au primit ordin de a nu bea cafea sau a mânca sandwich-uri în public în timpul Ramadanului.

În Germania, Bernhardt Witthaut, comisar de poliţie, a declarat, la 1 august, ziarului «Der Westen» că imigranţii musulmani sunt în curs să impună zone interzise în numeroase oraşe germane, cu o viteză alarmantă. Ziaristul l-a întrebat pe B. Witthaut: «Există zone urbane, de exemplu în Ruhr, unde cartiere întregi sunt zone interzise, iar poliţia nu mai poate asigura securitatea?» Domnul Witthaut a răspuns: «Toţi comisarii de poliţie şi ministrul de Interne vor nega această realitate, dar este evident că noi ştim foarte bine unde ne putem deplasa cu o simplă maşină de poliţie şi unde este nevoie de un transportor blindat de trupe. Adevărul este că, colegii noştri nu se mai pot deplasa în echipe de doi, fără a deveni, ei înşişi, victimele unei crime. Şi ceea ce este mai grav: în aceste zone, autorii crimelor nu sunt nici măcar inculpaţi! Sunt lăsaţi „de capul lor". Ar trebui, cu adevărat un caz foarte grav, pentru ca noi, poliţiştii, să fim auziţi. Puterea Statului este total absentă de pe această scenă!».

În Italia, musulmanii au preluat controlul Pieţei Veneţia din Roma, pentru rugăciunile de stradă. La Bologna, musulmanii au ameninţat în repetate rânduri că aruncă în aer Catedrala San Pietronio, care conţine o frescă veche de şase secole inspirată din Infernul lui Dante, care înfăţişează un Mahomed torturat de diavolii Infernului.

În Olanda, un tribunal olandez a cerut Guvernului să publice o listă incorectă politic, a celor 40 de zone interzise din ţară. Cele mai problematice cinci cartiere musulmane sunt la Amsterdam, Rotterdam şi Utrecht. Cartierul Kolenkit din Amsterdam este problema numărul unu a ţării. În sfârşit, trei districte periculoase sunt Pendrecht, Het Oude Noorden şi Bloemhof, în Rotterdam. Cartierul Ondiep din Utrecht ocupă poziţia a cincea, urmat de Rivierenwijk (Deventer), Spangen (Rotterdam), Oude Westen (Rotterdam), Heechterp / Schieringen (Leeuwarden) şi Noord-Oost (Maastricht).

În Suedia, care are cea mai generoasă lege a imigrării din Europa, largi teritorii în sudul oraşului Malmö, care are mai mult de 25% musulmani, sunt zone interzise ne-musulmanilor. Pompierii şi ambulanţele refuză să intre în cartiere musulmane ca Rosengard, fără o escortă puternică a poliţiei. Şomajul în rândul bărbaţilor în Rosengard depăşeşte 80%! Când pompierii au încercat să stingă un incendiu declanşat la moscheea principală din Malmö, au fost atacaţi cu pietre. În oraşul suedez Göteborg, tinerii musulmani au atacat cu cocktailuri Molotov maşinile poliţiei. În cartierul Angered, peste 15 maşini ale poliţiei au fost distruse, tinerii musulmani folosind lasere pentru a-i orbi pe poliţişti. În cartierul Backa din Göteborg, tinerii au atacat cu pietre maşinile poliţiei, poliţia având dificultăţi în a stopa atacurile declanşate contra ambulanţelor şi pompierilor în diferite cartiere ale oraşului. Potrivit imamului Adly Abu Hajar din Malmö: «Suedia este cel mai bun stat islamic din lume»."

Doamne, fereşte-ne de mai rău!

 

Lasă un comentariu