TEHNOLOGIA ZILEI EUROPENE A LIMBILOR - Ediția a IV-A

Distribuie pe:

Luni, 5 octombrie 2015, de „Ziua Internațională a Educației", la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu" din Târgu-Mureș, a avut loc o interesantă manifestare. Evenimentul cu titlul de mai sus a fost organizat de catedra de limbi moderne de la colegiul gazdă, împreună cu cadrele similare de la Colegiul Economic „Transilvania", Liceul „Avram Iancu", liceele tenhologice „Traian Vuia", „Electromureș", „Ion Vlasiu", „Gheorghe Șincai", „Aurel Persu" toate din Târgu-Mure. La eveniment, au mai luat parte elevi de la Colegiul Agricol „D.P. Barcianu" Sibiu, Colegiul Tehnologic „Napoca" Cluj-Napoca, Liceul Tehnologic „Solomon Haliță" Sângeorz-Băi, Liceul Tehnologic „Automecanica" Mediaș.

În deschiderea manifestării, profesorul Raduly Daniel, organizator și coordonator, spunea: „Bine ați venit la cea de-a patra ediție a concursului „Tehnologia zilei europene a limbilor", organizat de Colegiul Agricol „Traian Săvulescu". Organizatorii mulțumesc partenerilor lor (Institutului Francez din Cluj-Napoca, Asociației de cooperare franco-română Sceaux, American Corner, Editurii Fischser, Bibliotecii Hyperion, Primăriei Târgu-Mureș, Friesland Câmpina și liceelor partenere pentru organizarea acestui moment, de asemenea mulțumesc domnului director profesor Dumitru Matei și profesorilor Veronica Ciuchină, Simona Hădăreanu, Alina Pintican, Elena Tămașoiu, Amanda Ponori, care au contribuit la acest moment important."

În cuvântul său, profesorul Dumitru Matei, director, spunea: „Bine ați venit la Colegiul „Traian Săvulescu". Sunteți `într-o instituție în care catedra de limbi moderne stă sub observația ca cei mai buni să câștige."

A urmat desfășurarea concursului pe ateliere: găsești cuvântul rebus, poezie, ghicește personajul, desene pe asfalt, telefonul fără fir, mim și fabrică personajul. Elevii au fost testați atât oral cât și în scris toate desfășurându-se pe atelierele enumerate mai sus.

După terminarea concursului, elevii câștigători au fost premianți (trei premii) și au primit mențiuni (două) dar au fost recompensate și echipele. Câștigurile au constat în cărți și rechizite, cât și abonamente la intrarea la cinematograf și la diferite concerte.

Lasă un comentariu