Ştiinţă şi... Religie

Distribuie pe:

„Ştiţi ce face cerul să fie cer? Comuniunea cu Dumnezeu. Dar ştiţi ce face iadul să fie iad? Este separarea de Dumnezeu".

Rienk B. Kuiper (1886-1996), profesor de teologie sistematică. Studii la Universitatea din Chicago, Indiana University, Seminarul teologic calvin şi Princeton Seminary.

***

„Cred cu tărie în Dumnezeu... Găsesc că religia este ceva foarte personal..."

Sela Ward (1956-), actriţă americană şi producător, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale la televizor, pentru care a primit Premiul Emmy Award. Mai târziu a primit Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă. A studiat la Universitatea din Alabama.

***

„Când vei întâlni un bărbat sau o femeie care l-a pus pe Iisus Hristos pe primul loc, să-ţi legi acea persoană de suflet".

Oswald Chambers (1874-1917), a fost ministru creştin şi profesor. A studiat la Şcoala de Arte Training Naţional şi la Universitatea de Arte din Edinburgh. În anul 1911 a fondat şi a fost primul preşedinte al Colegiului Biblic din Londra. A scris şi publicat peste 30 de cărţi. Moare la 15 noiembrie 1917 din cauza unei hemoragii pulmonare şi este înmormântat cu onoruri militare complete la Cairo.

Autor de citate:

„Motivul pentru care unii dintre noi sunt nişte creştini atât de slabi este că nu avem un Hristos atotputernic. Avem atributele creştine, dar nu suntem total dedicaţi lui Hristos".

„Încrede-te în mâna lui Dumnezeu. Cultivă relaţia cu Iisus Hristos prin răbdarea credinţei".

„Spune-i lui Dumnezeu că eşti gata să i te oferi şi El va dovedi că este tot ceea ce ai visat vreodată despre El că ar putea fi".

„1001 CUGETĂRI"

 

Lasă un comentariu