Podium pentru târgumureșeanul Alin Sînmărtean 1 Dan, de la „Tiger Budo"

Distribuie pe:

Samabor, Croația a fost în data de 10 octombrie gazda unei competiții internaționale de Karate Kyokushin care are o tradiție de 20 de ani. Competiția a fost organizată de Asociația croată de Karate Kyokushin și de Clubul croat Mladost. Alături de România au participat practicanți de Karate Kyokushin din țări precum Olanda, Bulgaria, Spania, Suedia, Ungaria sau Slovacia, țări recunoscute în ceea ce privește tradiția practicării acestui stil de karate.

Reprezentantul orașului nostru, Alin Sînmărtean 1 Dan, membru al clubului „Tiger Budo" Tg.-Mureș (antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 3 Dan), acesta s-a alăturat lotului național în vederea participării la categoria U22, kumite, minus 70 kg. Astfel, sportivul s-a clasat pe poziția a treia a clasamentului, aducând prestigiu internațional atât clubului sportiv cât și orașului Târgu-Mureș.

„Consider că fiecare participare la competițiile organizate atât la nivel internațional cât și național îmi oferă șansa de a verifica aplicabilitatea tehnicilor pe care le-am învățat. De asemenea, mi se pare un prilej bun pentru „încălzirea" dinaintea Campionatului European unde, bineînțeles, competiția este de un nivel foarte ridicat", a declarat Alin Sînmărtean 1 Dan.

Lasă un comentariu