O firmă din Sighișoara, contract cu Nuclearelectrica

Distribuie pe:

Firma HanaCom Impex SRL din Sighișoara a câștigat un contract de aproximativ 800 mii de euro de la Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN) SA.Conform anunțului de atribuire, SNN SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul privind „retehnologizarea sistemelor de curățare cu bile ale camerelor de apă E și F ale condensatorului U1 de la CNE Cernavodă".Criteriul de atribuire a fost „prețul cel mai scăzut", contractul intrând sub incidența acordului privind contractele de achiziții publice. Estimat inițial la suma de  900000.00 euro (fără TVA), contractul a fost achiziționat la valoarea de 803756.00 euro (fără TVA).

Nuclearelectrica - client fidel HanaCom Impex SRL

De exemplu, în luna aprilie a acestui an, firma mureșeană a mai câștigat un contract de prestări servicii, de data aceasta numai de 20 mii de euro, care viza asistență tehnică pe perioada implementării planului de lucru U2-PL-10-0067 - Testare funcțională a sistemului de spălare cu bile de la schimbătoarele de căldură RCW". În 2013 aceeași firmă a câștigat un contract de 10 mii de euro pentru servicii de asistență tehnică TaproggeGmbH pentru remedierea deficientelor de curățare cu bile a condensatorului.

Cine este firma câștigătoare?

Potrivit Registrului Comerțului, Firma HanaCom Impex SRL a fost înregistrată în anul 1992 și are drept obiect de activitate „Comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente". Asociați în firmă sunt Corneliu Moldovan Ștefan, de 64 de ani, din Sighișoara, cu o cotă de participare la beneficiu și pierderi de 80%, care este și administrator, și Florin Ștefan Moldovan, de 40 de ani, de asemenea, din Sighișoara.

 

Lasă un comentariu