PENSIONARII, RĂSFĂȚAȚI DE OFERTA „SENIOR" A BRD GROUP SOCIETE GENERALE

Distribuie pe:

BRD Group Societe Generale a lansat, recent, oferta „Senior", prin care intenționează să „le preia pensionarilor grijile și să îi lase cu bucuriile", în sensul că toți cei care aleg, până la data de 30 noiembrie 2015, să își încaseze pensia printr-un cont deschis la această bancă vor beneficia de premii, de comisioane și de dobânzi preferențiale la depozite și la credite.

În fiecare zi, trei pensii oferite cadou!

Prin oferta „Senior", sunt puse la bătaie 126 de pensii (câte trei pe zi, fiecare în limita a 1.500 de lei), pe care au șansa să le câștige aceiași pensionari care își deschid cont la BRD până la 30 noiembrie.

Caravana de lansare a ofertei „Senior" a ajuns, vineri, 23 octombrie 2015, la sucursala din Târgu-Mureș, unde domnul Kalman Bartha, director executiv al Grupului Brașov al BRD Goupe Societe Generale, domnul Demeter Gyula, director scursala Mureș, și doamna Alexandra Raluca Man, director comercial sucursala Mureș, au prezentat pe larg avantajele de care se bucură pensionarii care aleg această bancă.

Comisioane ZERO!

Astfel, am aflat că pentru încasarea lunară a pensiei, pentru deschiderea de cont, emiterea și reînnoirea cardului Maestro, pentru retragerea de numerar de la orice bancomat sau POS (terminal de plată) BRD, pentru interogarea soldului la bancomat sau POS, pentru plata facturilor la bancomat, POS sau prin serviciile MyBRD, pentru adăugarea unui nou împuternicit pe cont și pentru plăți către clienți BRD prin MyBRD Net, MyBRD Contact și MyBRD Mobile, se percep... ZERO COMISIOANE!

Dobânzi avantajoase

Însă avantajele nu se opresc aici! Oferta include acordarea de credite de nevoi personale Expreso cu o reducere de 10% la dobânda fixă (pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei), și o reducere de 5% la marja de dobândă indexabilă (pentru împrumuturile de până la 15.000 de euro).

Pentru depozitele la termen, pe perioada campaniei, se oferă 0,10% în plus față de dobânda standard, iar pentru contul de economii „ATUCONT" se oferă o dobândă preferențială de 0,25% față de dobânda standard.

Pensionarii își merită oferta

„Pensionarii plătesc facturi, economisesc, iar cei care au credite sunt foarte buni platnici, așa că merită din plin această ofertă, care să îi reconforteze și să le ușureze viața", a afirmat domnul Kalman Bartha, iar domnul Demeter Gyula a adăugat: „În prezent, sucursala Mureș a BRD are 11 agenții și 17 ATM-uri, deci o acoperire destul de largă, iar facilitățile oferite sunt multiple. Recomandăm cu căldură acest produs dedicat seniorilor și, mai ales, încasarea pensiilor în conturi deschise la BRD".

Doamna Alexandra Raluca Man a precizat că, în cazul domicilierii pensiei într-un cont BRD, seniorul vine la bancă doar cu buletinul și poate să plece cu banii peste trei ore acasă.

Venerabilul client Ioan Bândilă, premiat!

Lansarea la Târgu-Mureș a ofertei „Senior" i-a adus domnului Ioan Bândilă, din satul Filea, comuna Deda, pensionar CFR, ajuns la venerabila vârstă de 83, un CEC de 1.000 de lei și un tort specialitatea BRD.

Domnul Ioan Bândilă este client constant al BRD, agenția Deda, încă din anul 1990, și s-a declarat foarte mulțumit de relația cu banca. „Banii cu care am fost premiat îi voi lăsa în continuare la bancă, pentru a face pui. Cu BRD colaborez de când am ieșit la pensie, și tot prin această bancă încasez subvențiile de la APIA. Sunt foarte liniștit că banii stau la bancă și am mare încredere că pot să îi folosesc oricând am nevoie", ne-a declarat octogenarul, la un pahar de șampanie, cu care i-a fost stropit premiul.

 

Lasă un comentariu