Balul Bobocilor la Colegiul Economic „Transilvania"

Distribuie pe:

În ziua de 22.10.2015, „Muzeul figurilor de ceară" al Colegiului Economic „Transilvania" a ales să prindă viaţă în impozanta sală a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş. Aici, perechile de boboci, au ales să îşi pună în valoare abilităţile, pasiunile şi talentele sub masca unor figurine de ceară. Fiecare „figurină" - boboc, s-a dedicat acestei competiţii, cu multe şi multe speranţe.

Profesori şi elevi, şi-au unit eforturile, şi au reuşit să se organizeze pentru realizarea competiţiei cu titlul „Alive Again", sub bagheta magică a coordonatorilor Balului Bobocilor, director adjunct profesor doctor Sorina-Mihaela Bălan şi profesor Carmen-Ana Tot. O deosebită importanţă a avut contribuţia regizorului Cristian Bojan şi a coregrafului Claudiu Stiam, care prin talentul, profesionalismul şi deosebitul respect pe care îl acordă meseriei lor, au reuşit să câştige inimile elevilor şi al spectatorilor.

Juriul format din: director Simion Laslo, director adjunct profesor doctor Sorina-Mihaela Bălan, consilier educativ profesor Lenuţa Florea, profesor doctor Loredana Dan, profesor Mihaela Cojocnean, preşedinte al consiliului elevilor Mădălina Costea şi reprezentant al sponsorilor, Diana Moldovan, a avut dificila sarcină de a decide „locul fiecărei figurine" pe podiumul premianţilor.

În urma unei competiţii dificile, cu probe care au reuşit să pună în dificultate tinerii boboci, juriul a decis care sunt bobocii îndreptăţiţi să poarte coroanele. Astfel, pe treapta cea mai înaltă a podiumului se află: Miss Alexandra Bungărdean şi Mister Sergiu Dan din clasa a IX-a F, Premiul de Popularitate a revenit elevilor: Alina Bercea din clasa a IX-a D şi Andrei Obreja din clasa a IX-a F, pe Locul II au fost desemnaţi elevii: Adriana Cioba şi Cătălin Cherecheş din clasa a IX-a A, iar pe Locul III elevii: Roxana Vaida din clasa a IX-a E şi Adelin Şuteu din clasa a IX-a B şi, nu în ultimul rând, Premiul Miss Caius, acordat elevei Diana Gorog din clasa a IX-a D, din partea doamnei Olga Storceac în calitate de antreprenor.

O competiţie frumoasă, cu multe ore de pregătire, plină de emoţii şi cu o organizare pe măsură. Este deosebit de frumos că tinerii noştri se preocupă şi de activităţi cultural-educative. Suntem impresionaţi de seriozitatea cu care au tratat această competiţie. Îi felicităm şi le dorim ca pe viitor să păstreze şi să ducă mai departe valorile „culese" din Colegiul Economic „Transilvania" din Târgu Mureş.

 

Lasă un comentariu