Mijlocul de transport al viitorului? Trotineta inteligentă!

Distribuie pe:

În cadrul Târgului Regional de Inovare, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest, trei arădeni au prezentat mijlocul de transport al viitorului, și anume... trotineta inteligentă!

Inventatorii noii minuni susțin că mijlocul de transport consumă doar 50 bani la 100 kilometri parcurși, precum și faptul că este foarte ușor și poate fi conectat la telefon, astfel că învață stilul de mers al utilizatorului.

„Momentan, suntem într-o campanie de finanțare și presupunem că anul viitor trotineta (scuterul) va fi deja pe piață. Este prima trotinetă inteligentă din lume și este conectată la telefon. Este conectată la cloud și învață stilul tău de mers, știe inclusiv gesturile tale sau cât de repede vrei să mergi, cât de repede vrei să accelerezi și cât de multă autonomie mai ai. Are un battery management special pentru cât de multă autonomie mai ai, în așa fel încât nu te lasă fără baterie. Când știe că mai ai 15 km de baterie și tu mai ai până acasă 20 kilometri, își scade performanța ca tu să ai baterie pentru a ajunge acasă. Are o autonomie de peste 40 de kilometri și pornește doar dacă i-ai dat un impuls cu piciorul. Singură nu o să pornească, nu are accelerație", explică inventatorii, citați de pressalert.ro.

 

Lasă un comentariu