Semnal civic - Bun venit, nene Gheorghe!

Distribuie pe:

Personal, convins de nevinovăția președintelui UNPR, cred că cel mai nimerit este să-l ascultăm chiar pe el: „Președintele Klaus Iohannis m-a sfătuit să iau în considerare varianta demisiei din Guvern, ca urmare a modului în care a fost gestionată comunicarea, pe durata ultimelor zile. Consider că implicațiile acestor declarații nu sunt instituționale, ci exclusiv de natură politică. Sfatul transmis de președintele Klaus Iohannis poate fi pus în contextul opțiunilor exprimate frecvent de domnia sa în ceea ce privește culoarea politică a Guvernului (…). Așadar, în ceea ce mă privește, lucrurile sunt clare: nu sunt vinovat și, prin urmare, voi continua activitatea în cadrul Guvernului (…)".

Emoția publică, de care aminteam, n-a prea fost împărtășită de multă lume. Speranțele unora în destabilizarea UNPR și a stabilității politice naționale s-au dovedit deșarte. N-am răspuns atacurilor și nu o voi face! De altfel, vă rog pe dumneavoastră, stimați cititori, să-mi arătați unde și să-mi spuneți când s-a amestecat UNPR în murdara vânzoleală politică a tuturor partidelor din România. În toate aceste zile, înscrierile de noi membri, în UNPR Mureș, au atins cote record. Degeaba-și sparg pieptul, condeiele și conturile Facebook, unii și alții, oamenii vin la noi cu încredere. Așa cum a venit și domnul Gheorghe Statie, care la 89 de ani avea doar grija că nu-l vom primi în partid, din cauză de vârstă prea înaintată. Omul n-a făcut politică, n-a fost membru PCR și nu-i nici măcar rezervist. Bunic, cu patru nepoți, s-a gândit să dea și el o mână de ajutor. E binevenit, cum sunt toți cei 136 de noi membri, înscriși doar în această perioadă, în UNPR Mureș.

Observațiile și sugestiile dumneavoastră le citesc și ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265-32.38.82. Audiențe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 42.

 

Lasă un comentariu