Lansare de carte

Distribuie pe:

Vineri, 6 noiembrie 2015, ora 18.00, în sala FLORA a Cinematografului „Arta" din Târgu-Mureş, va avea loc evenimentul de lansare a volumului „Destinul lupului singuratic", de Adrian Christescu, apărut la Adenium. Vor participa Adrian Christescu şi Daniel Şandru, directorul editorial Adenium.

Adenium anunţă lansarea volumului Destinul lupului singuratic, de Adrian Christescu, apărut în colecţia Punct RO. Proză.

Volumul este un roman captivant cu un personaj principal carismatic. Virgil nu este un supererou şi nici un asasin plătit. El este, pur şi simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structură fizică de fier şi cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârşitul secolului trecut. Un maestru al supravieţuirii în condiţii cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea cu orice preţ a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde.

Adrian Christescu sa născut în 1968 în Târgu-Mureş. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian" (1986), a urmat cursurile Facultăţii de Hidrotehnică din Iaşi (19881993) şi pe cele ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Mihail Kogălniceanu" (20042008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăţi comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iaşi (20062007), după care şia continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internaţional de Carte din Iaşi.

Cartea este disponibilă în librării şi pe site-ul www.adenium.ro.

Lasă un comentariu