Instalație electrică nouă, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Reghin

Distribuie pe:

La ședința din 29 octombrie 2015, consilierii județeni au aprobat documentația și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Alimentare cu energie electrică la CRRN Reghin", clădire situată pe strada Castelului nr. 12 și aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș și a Consiliului Județean.

În urma restituirii castelului Huszar - se arată în expunerea de motive - s-a ajuns în situația în care conducta de energie electrică a clădirii să nu mai fie în proprietatea CJ Mureș, ceea ce face imposibilă paza terenului și a instalației electrice care îl traversează, iar intervențiile în caz de avarie să fie greu de realizat. Mai mult, întreaga instalație este expusă actelor de vandalism de către persoane din zonă, fapt ce duce la întreruperi repetate ale furnizării energiei electrice.

Valoarea investiției este de 10.770 de euro, realizarea proiectului asigurând condițiile necesare desfășurării în siguranță a activităților sociale din cadrul așezământului.

Lasă un comentariu