14 străzi intră în reabilitare în Târnăveni

Distribuie pe:

Primăria municipiului Târnăveni anunţă semnarea unui contract de finanţare în valoare de 6.817.818 lei pentru reabilitarea şi modernizarea a 14 străzi din oraş. Finanţarea este asigurată din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Astfel, după reabilitarea străzilor Viilor şi Pandurilor, alte douăsprezece străzi din Târnăveni vor fi complet modernizate, pe o lungime totală de 3.988 metri şi o suprafaţă de 20.040 metri pătraţi.

„Este cea mai mare investiţie într-un proiect de infrastructură rutieră realizată în Târnăveni în ultimii 50 de ani. Finanţarea proiectului depus la Ministerul Dezvoltării a adus o veste extraordinară pentru toţi locuitorii oraşului, care, completată cu modernizarea completă de către Consiliul Judeţean Mureş a drumului Târgu-Mureş - Târnăveni se va traduce, indirect, în creşterea nivelului de trai în Târnăveni şi un număr sporit de locuri de muncă ", a declarat primarul Sorin Megheşan.

În cursul acestui an se vor derula procedurile legale pentru licitaţiile de execuţie, urmând ca, în primăvara anului viitor, să se deruleze efectiv lucrările de modernizare a străzilor Libertăţii, Gorunului, Salviei, Porumbeilor, Crângului, Câmpului, O. Goga, Crinului, Eternităţii, Marinei, Cooperaţiei şi 9 Mai.

 

Lasă un comentariu