FII AMBASADOR PENTRU TRICOLOR! De Ziua Naţională a României, Consiliul Judeţean Mureş îţi oferă un drapel

Distribuie pe:

Consiliul Judeţean Mureş te îndeamnă să fii ambasador pentru simbolul naţional, DRAPELUL TRICOLOR. Vino în perioada 25-27 noiembrie, în holul principal al Palatului Administrativ (intrarea principală) şi ia-ţi steagul pe care să-l arborezi de Ziua Naţională a României.

Astfel, la sediul Consiliului Judeţean Mureş, vor fi disponibile 2021 de steaguri tricolore - 2021 reprezentând anul în care un oraş din România va deţine titlul de Capitală Europeană a Culturii, titlu la care candidează şi municipiul reşedinţă de judeţ, Târgu-Mureş. Cetăţenii judeţului Mureş vor putea să intre în posesia acestora prezentându-se la intrarea principală a Palatului Administrativ.

Scopul acestei activităţi este acela de a promova ideea de solidaritate, unitate şi afirmare a valorilor specifice naţionale, care ne individualizează. Nu în ultimul rând, activitatea se constituie şi într-un îndemn la arborarea drapelului; orice fotografie realizată cu unul dintre aceste drapele, va putea fi încărcată şi vizualizată în mediul on-line.

Lasă un comentariu