Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian"- Locul I în cadrul proiectului „Dezvoltare activă prin tranzacție activă", la Sâmbăta de Sus, județul Brașov

Distribuie pe:

Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu-Mureș a participat la Concursul final și tabăra „Firma de exercițiu - practică pentru un viitor competițional" în cadrul proiectului „Data = Dezvoltare activă prin tranzacție activă" la Sâmbăta de Sus în județul Brașov, în perioada  19-21.11.2015, cu firma de exercițiu F.E. Hobbyland S.R.L. O participare productivă având în vedere că elevii noștri au obținut premiul cel mare: locul I.

Proiectul, coordonat de inspector general Lavinia Mureșan, inspector școlar Adriana Blaga, inspector școlar Angela Blaga și director Cristina-Ligia Someșan, formatori inspector școlar Ștefan Gazsi, director adjunct Dumitru Botoș, Marius Nica, Radu-Florin Pop, Mihaela Ciula și Adela Bîrsan, a avut ca rezultat final firma de exercițiu câștigătoare la tabăra-concurs de la Sâmbăta de Sus din județul Brașov.

 În perioada 19-21.11.2015 a avut loc evaluarea finală a acestui proiect, la Sâmbăta de Sus, o competiție strânsă, în urma unei pregătiri temeinice, în care elevii au dobândit abilități practice, au învățat să-și susțină reciproc ideile și imaginația, au învățat că doar împreună, doar în echipă pot câștiga. Aici au fost susținuți de inspectorii școlari: Angela Blaga, Adriana Blaga și Ștefan Gazsi și profesorii: Mihaela Ciula și Radu-Florin Pop, care, prin priceperea și experiența lor, au reușit să dea farmec și eleganță echipajului județului Mureș.

În cadrul concursului „Firma de exercițiu, practică pentru un viitor competițional", fiecare echipaj și-a prezentat firma de exercițiu, standul realizat și mapa cu materiale promoționale. Primul loc a fost ocupat de firma de exercițiu F. E. Hobbyland SRL, a elevilor Andrada Gămălău, Andreea-Roxana Ogledean și Răzvan Linca, din clasa a XI-a B, Diana Sabău și Paula-Diana Muntean, din clasa a XI-a C, Laura-Andreea Avram-Nagy, din clasa a XI-a D, Cătălin Moldovan și Emanuel Babă, din clasa a XII-a B, cu toți elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian". F.E. Hobbyland SRL a avut ca obiect de activitate fabricarea produselor de papetărie și a produselor manufacturiere. Obiectul de activitate al firmei a fost rodul imaginației elevilor. Este ușor de dedus că rolul coordonatorilor și al fomatorilor a avut mare greutate în obținerea locului I.

Am urat elevilor să reprezinte Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian" cu mândrie și demnitate și nu ne-au dezamăgit. S-au luptat pentru primul loc și l-au obținut. Îi felicităm pentru perseverența, dăruirea cu care au muncit, pentru modul în care au reprezentat colegiul, pentru că sunt elevii noștri. Ne mândrim cu ei, le dorim cât mai multe realizări, cât mai multe activități la fel de instructive și un viitor luminos. 

Lasă un comentariu