ÎNCĂ UN PIETON ACCIDENTAT PE O TRECERE DE PIETONI DIN SÂNGEORGIU DE MUREȘ

Distribuie pe:

Din nefericire, și de această dată, accidentul s-a produs pe o trecere de pietoni, aflată chiar în fața Primăriei comunei Sângeorgiu de Mureș.

Evenimentul s-a produs luni la ora 9.18, când o doamnă din localitate s-a angajat să traverseze drumul național în mod regulamentar. O mașină de instalații, care circula pe banda dinspre trotuar, a oprit și a acordat prioritate pietonului, dar un autoturism care circula cu mare viteză pe banda aflată în apropierea separatorului din beton, a accidentat pietonul care s-a ales cu răni grave. Din păcate, și acest accident s-a produs din cauza vitezei mari cu care se circulă în comuna Sângeorgiu de Mureș de când au fost montați separatorii din beton pe mijlocul drumului național.

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureșa depus acum două săptămâni o nouă petiție la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, cu sediul la București, prin care a cerut demontarea de urgență a separatorului din beton, din comuna Sîngeorgiu de Mureș, motivând această solicitare cu faptul că, numărul de accidente a crescut de 5 ori pe an, de când a fost montat acest „parapet". Încă nu s-a primit răspuns, dar Primăria va reveni cu o nouă solicitare la care va atașa miile de semnături din partea localnicilor.

 

Lasă un comentariu