HOROSCOP 2016

Distribuie pe:

Anul 2016 o să fie marcat de o succesiune de momente radicale de schimbare, de la modul de a gândi, până la modul de viață, de la regândirea valorilor, până la modul în care ne raportăm, ca indivizi, la lume și viață, în viața socială, personală și afectivă a fiecărui nativ. Schimbările pe care le pregătește anul 2016 le continuă pe cele începute în 2015, dar efectele transformărilor vor fi mai ample, mai evidente și mai radicale.

Dacă în 2015 schimbările nu au fost neapărat în sensul bun, în 2016 componenta pozitivă va fi mult mai evidentă, energiile anului susținând împlinirea dorințelor, dar numai dacă vom avea o atitudine de viață pozitivă, dacă vom învinge neputința cu muncă, perseverență și ambiție. 2016 este anul oamenilor cu idei, al celor curajoși și al celor care își depășesc condiția, al celor care vor îndrăzni să își pună visurile în practică.

Iată previziunile pentru 2016 pentru fiecare zodie.

Berbec 

Anul 2016 o să fie unul marcat de pasiuni și emoții intense, care vor aduce beneficii și roade în plan creativ și vor da nativilor din această zodie o mare expresivitate și darul de a promova prin talent și imaginație, combinate cu multă muncă și multă dăruire. Secretul reușitei va sta în perseverență și ambiție. Momentele de cumpănă nu lipsesc, dar ele vor putea fi depășite cu ambiție și încredere în sine.

Taur 

La începutul anului, este posibil să experimentați evenimente negative, dar totul va lua o turnură pozitivă din aprilie încolo. 2016 este remarcat prin faptul că aduce o bună evoluție financiară. Cea mai bună abordare este aceea de a gândi de două ori înainte de a lua o decizie. O gândire pozitivă vă va ajuta foarte mult, mai ales că vor fi destule momente de cumpănă, unele chiar serioase. Nu renunțați nicio clipă la muncă. Eforturile susținute sunt mereu răsplătite, chiar dacă uneori răsplata vine ceva mai greu.

Gemeni 

2016 are o amprentă socială puternică. Nativii pot avea ascensiuni spectaculoase sau căderi dramatice. Vor reuși mereu să se recupereze, cel mai mare beneficiu fiind acela că vor reuși să se stabilizeze și, de la jumătatea anului încolo, să evolueze pozitiv. Folosiți-vă toate darurile pe care le-ați primit: intuiția, capacitatea de a disimula, energia debordantă. Ascundeți-vă tristețea și fiți foarte reținuți în a face mărturisiri, întrucât acestea vi se pot întoarce împotrivă când vă așteptați mai puțin și de la cine nu vă așteptați.

Rac 

Nativii din Rac se vor confrunta cu evoluții neașteptate pe care uneori nu vor știi să le gestioneze. Vor exista presiuni destul de mari, la începutul anului, până în luna martie. Cu ajutorul gândirii pozitive, a optimismului și a dorinței de schimbare, vor transforma surprinderea și surprizele anului 2016, deseori adevărate provocări, în oportunități. Nu luați decizii radicale sub presiune și așteptați mereu să treacă o noapte înainte de a da un răspuns. Nu vă grăbiți și nu vă fie teamă de viitor, deoarece aceasta vă blochează inițiativa, vă încătușează și vă scoate din ritm.

Leu 

2015 a fost un an plin pentru Lei și așa o să fie și 2016. Aparent obosiți după un an foarte plin, nativii acestei zodii vor fi extrem de activi și solicitați în 2016. Pentru ei, anul o să fie foarte productiv, o să aducă noi provocări și noi soluții pentru provocările deja lansate în 2015. Perioada benefică a Leilor atinge în 2016 un punct maxim. Este bine să vă faceți rezerve pentru anii care vor urma, pentru că nu vor mai fi la fel de prolifici.

Fecioară 

Anul nu aduce modificări spectaculoase, dar tendința generală este spre bine, spre mai mult. Fecioarele se vor bucura de liniștea interioară atât de importantă pentru ele și de echilibrul perfect între carieră și viața de familie. În ceea ce privește relația cu partenerul și familia, lucrurile se vor așeza în direcția așteptată.

Balanță

În 2016, Balanțele se eliberează de tensiunea din ultimii ani. Se relaxează și privesc, în sfârșit, cu încredere în viitor. 2016 o să fie un an bun în ansamblu, dar presărat cu mici conflicte, emoții și tulburări în toate planurile. Toate acestea se vor putea rezolva atâta vreme cât Balanțele o să-și găsească echilibrul interior, esențial pentru ele.

Scorpion 

Scorpionii vor avea cu adevărat noroc în 2016, dar au nevoie de intuiție și înțelepciunea de a ști să profite de darurile pe care le primesc. Anul aduce stabilitate financiară, prosperitate și multe împliniri în familie și profesionale, așa cum în anii trecuți și-au dorit și nu au reușit. 2016 este un an relativ comod pentru Scorpioni. Capacitatea lor de adaptare și supraviețuire îi va scoate din cele mai complicate situații.

Săgetător 

Vești bune pentru Săgetători, care vor avea în 2016 un an peste toate așteptările lor. Însă trebuie să muncească foarte mult pentru fiecare reușită, succesul fiind principalul combustibil și sursa lor de energie. 2016 va fi un an de evoluție numai dacă vor munci cu patimă, cu dăruire și fără să se plângă.

Capricorn 

2016 este pentru unii nativi din Capricorn un an fascinant. Toate eforturile susținute din ultimi ani, toate ambiția și toată munca depusă își arată în fine roadele. Vor fi creativi, dăruiți ideilor lor și vor munci pentru realizarea lor, așa cum nu au mai făcut-o niciodată în ultimii 20 de ani! Au planuri mari, care vor fi încununate de succese excepționale, cu o singură condiție: să treacă din sfera planurilor în cea concretă a faptelor!

Vărsător 

Emoțiile care i-au dominat vor înceta, iar 2016 va fi un an al descătușărilor și al evoluțiilor spectaculoase pentru Vărsători. 2016 este un an bun, cu mici tensiuni, care îi vor ajuta să evolueze din toate punctele de vedere. Munca este aducătoare de satisfacții și temelia vieții în 2016, ceea ce nu este deloc rău. Mai multă atenție la detalii, mai mult echilibru și o mai bună gestionare a efortului vor fi una din căile succesului în 2016 pentru Vărsători.

PeȘti 

2016 este și pentru Pești un an al provocărilor. Noul an va fi unul care îi va stimula din punct de vedere intelectual și creativ. Este un an al pasiunilor năvalnice, care pot duce la schimbări majore în viața lor. În ansamblu, un an mai agitat decât 2015, dar mult mai bun, cu condiția să se pună pe sine în valoare și să aibă capacitatea de a se autodepăși. Este greu, dar nu imposibil. 

Lasă un comentariu