Evenimente sportive în decembrie 2015 la CS TORPI MS

Distribuie pe:

Un număr de aproximativ 80 de copii cu vârsta între 4-5 ani, de la diferite grădinițe din Târgu-Mureș, care au început programul ,,Să învățăm să înotăm'' la clubul CS TORPI MS, vor lua parte la prezentarea grupelor de la grădinițe, miercuri, 9 decembrie, ora 17.00, la Hotel President. Startul va fi precedat de o demonstrație a componenților echipelor de polo (fete și băieți), înotătorii de la CS TORPI MS și în premieră pentru orașul Târgu-Mureș - echipa de înot sincron.

„Părinții copiilor care iau parte la program vor avea posibilitatea să vadă evoluția copiilor lor, și să ia la cunoștință existența continuării înotului, atât de performanță, cât și polo pe apă sau înot sincron", a afirmat Szeghalmi Andrea, vicepreședinte CS TORPI MS.

La data de 12 decembrie 2015 (ora 14.00) va avea loc ștafeta generațiilor în competiția Cupa „Moș Nicolae", organizată de CS TORPI MS în colaborare cu CSȘ Târgu-Mureș și CS BULLDOGS. La eveniment vor participa aproximativ 200 de copii de la toate cluburile din Târgu-Mureș. Competiția a ajuns la a treia ediție și este dedicată copiilor, cât și părinților. Concursul se va desfășura la Bazinul Olimpic din Târgu-Mureș. La data de 19 decembrie 2015, în aceeași locație, va avea loc o demonstrație de înot sincron. Vor participa cele 3 echipe de înot sincron de la CS TORPI MS, în total 30 de fete. 

Lasă un comentariu