Tradiții și obiceiuri de iarnă, la Ungheni

Distribuie pe:

„Cu colinde de Crăciun /Vă dorim un an mai bun / Și cu dragoste creștină / Să primiți în dar lumină / Zurgălăi de flori de gheață / Să vă bucure de viață /Mult noroc s-aveți în toate / „LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE"!

Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăria Ungheni, Școala Gimnazială „Emil Drăgan" - Ungheni, Grădinița Ungheni, Grădinița „Arlecchino" și Grădinița nr. 6 din Târgu-Mureș organizează Festivalul de obiceiuri de iarnă, în cadrul celei de a III-a ediții a Proiectului educațional județean „Mândru sunt că sunt român".

 Manifestarea va avea loc joi, 10 decembrie, ora 9.30, la Casa de Cultură Ungheni și va debuta cu alocuțiunile rostite de primarul orașului Victor Prodan, prof. Carolina Oltean - organizator, prof. Irina Trifan - inspector școlar, prof. Laura Gabor - Grădinița nr. 6 Târgu-Mureș, prof. înv. Victoria Cozma - coordonator proiect, Grădinița „Arlecchino, Târgu-Mureș.

Programul va continua cu un spectacol de obiceiuri și datini din străbuni, prezentat de grădinițele din Ungheni, Nazna și Târgu-Mureș, participante în Proiectul educațional „Mândru sunt că sunt român".

În finalul manifestării, prof. Victoria Cozma și Monica Matepiuc vor înmâna diplome participanților.

 

Lasă un comentariu