Bergodi o menține pe ASA pe loc de play-off, dar nu știe dacă rămâne: „La final de 2015 tragem linie"

Distribuie pe:

Voluntari - ASA Târgu Mureș 0-2. Vicecampioana a obținut primul succes după patru etape, dar Cristiano Bergodi nu e sigur că va rămâne la echipă după finalul acestui an. „Vedem după 20 decembrie, atunci se trage linie și vedem care au fost problemele. Nu știu ce decizie va lua conducerea. Eu nu am făcut nimic ca să iasă ceva rău pentru mine. A ieșit acest articol în presă că am reziliat contractul, că soția nu era de acord. M-a deranjat acest lucru. Nu știu ce se întâmplă. Eu merg înainte. Lucrez cu echipa și încerc să îmi fac treaba. Sunt de două luni și jumătate aici și nu e ușor când găsești probleme. Am avut multe probleme și am jucat mereu în deplasare", a comentat antrenorul Cristiano Bergodi, după meci.

ASA Târgu-Mureș are șanse mari de a prinde play-off-ul: e pe locul 6 în Liga 1, la 3 puncte de CSMS Iași și la 4 lungimi de CS U Craiova, cu 5 meciuri rămase de disputat din sezonul regulat.

„Foarte, foarte importantă a fost această victorie. Ne dă moral și 3-4 puncte față de echipele urmăritoare, Iași și Craiova, și era foarte important să câștigăm acest meci. Am jucat bine în prima repriză, dar în primele 10 minute din cea de-a doua am fost superficiali. Echipa a avut un joc bun și felicit băieții. Era ceață și nu am văzut dacă Pancone a atins mingea cu mâna la golul anulat", a încheiat Bergodi. 

Lasă un comentariu