CUPTORUL CU MICROUNDE - DISPOZITIVUL MORŢII VII!

Distribuie pe:

Specialişti în nutriţie din întreaga lume, citaţi de descopera.ro, atrag atenţia că folosirea zilnică a cuptorului cu mincrounde este „moarte curată", din cauza radiaţiilor la care sunt expuse alimentele.

„Oamenii mor din cauza consumului de alimente nesănătoase, dar şi pentru că produsele alimentare pe care le consumă au fost expuse la radiaţii. Un sfat pentru cei care au cuptoare cu microunde acasă? Aruncaţi-le imediat, aşa cum a făcut Rusia, în anul 1976, din cauza pericolului pe care ele îl reprezintă pentru sănătatea populaţiei!

Din păcate, cuptorul cu microunde, numit şi dispozitivul morţii vii, este o parte integrantă a fiecărei bucătării, însă oamenii nu sunt conştienţi de nocivitatea lui. Cuptoarele cu microunde, numite şi dispozitivele morţii vii, transformă alimentele perfect sănătoase şi proaspete, pline de vitamine şi ingrediente naturale, în nişte mărfuri complet lipsite de nutrienţi. Dar asta nu este tot! Acest aparat radiază, iar radiaţia cauzează o serie de boli, cum ar fi tumorile, dar şi diabet, cancer, boli de inimă, depresie, rinichi afectaţi, tulburări hepatice, boli degenerative, obezitate şi moarte rapidă, cauzate de expunerea la substanţele chimice toxice din alimentele radiate", susţin cercetătorii.

Ei prezintă cele mai noi descoperiri ştiinţifice despre produsele alimentare încălzite în cuptorul cu microunde, şi anume: alimentele încălzite în cuptorul cu microunde pierd 60 - 90% din energia vitală, iar cuptorul cu microunde accelerează descompunerea structurală a produselor alimentare; cuptorul cu microunde creează substanţe cancerigene în lapte şi cereale, degradează elementele de bază ale produselor alimentare, cauzând probleme în digestie, schimbă chimia alimentelor, care poate crea bariere în compoziţia limfatică şi degenerarea capacităţii organismului de a se proteja împotriva creşterilor cancerigene şi condiţionează creşterea numărului de radicali liberi; alimentele încălzite la microunde provoacă probleme cardiace şi digestive şi scad capacitatea organismului de a utiliza complexul de vitamine B, C şi E. 

Lasă un comentariu