SIMONA HALEP ŞI HORIA TECĂU, CEI MAI BUNI ÎN 2015

Distribuie pe:

Simona şi Tecău au fost desemnaţi cei mai buni jucători de tenis din 2015, de către federaţia română de specialitate. Cei doi au primit trofeele în cadrul unei ceremonii desfăşurate săptămâna trecută la clubul „Fratelli" din Capitală, în prezenţa sutelor de iubitori ai tenisului, care a devenit unul din cele mai îndrăgite sporturi.

În încheierea festivităţii, Simona Halep a spus: „Sunt foarte mulţumită de ce am realizat în sportul meu preferat de la vârsta de 4 ani, când am început să intru în tainele acestui sport alb, susţinută de tatăl meu, care şi el a fost jucător de tenis. Am terminat al doilea an în top 3, este un lucru deosebit pentru mine. În acest parcurs am avut şi suişuri şi coborâşuri, dar trebuie să ştim că aşa se întâmplă în viata unul sportiv.

Sunt bucuroasă pentru ceea ce am realizat şi cred să fie mult bine la anul 2016", a conchis marea tenismană româncă. Simona Halep, numărul 2WTA. Horia Tecău a spus: „În 2015, cele mai mari dorinţe mi s-au împlinit. Primul titlu de Grand Slem, cel de la Wimbledon, apoi Turneul Campionilor, pe care l-am visat de mult şi sper că în 2016 vor veni şi altele."

Lasă un comentariu