„Cuvântul liber" vă aparține! „Fâța"

Distribuie pe:

De mai multe decenii am făcut plinul autoturismului la o benzinărie aflată în apropierea Combinatului Chimic. Din obișnuință, am continuat să frecventez aceeași benzinărie și după ce, în urmă cu opt ani, mi-am cumpărat o „Dacia Logan."

De la bun început, am observat că mașina mea urcă cu greu orice pantă, nu are demaraj în depășiri. Acum câteva luni, după o nouă aprovizionare cu benzină, am observat că un beculeț pâlpâie. Cartea tehnică mă îndruma la service pentru consultație. Un foarte priceput meseriaș și om de mare calitate m-a sfătuit să schimb benzinăria. I-am urmat sfatul, și ce să vezi? Beculețul a încetat să mai pâlpâie, iar mașina mea urcă ușor pantele, are demaraj, face depășiri cu mare ușurință, merge ca nouă fără nici o altă intervenție.

Însă, la benzinăria la care mă aprovizionez acum, s-a instituit un promo, potrivit căruia cine cumpără în valoare de 75 de lei primește un talon de câștiguri. În ziua de 05.12.2015 a.c., înainte de masă, am cumpărat benzină în valoare de 210 lei. Probabil, pentru că a văzut că „am față de prost" (aprecierea aparține soției mele), casierița, în preajma căreia levita un peștișor, nu mi-a dat niciun talon. La intervenția soției mele, am intrat în posesia a două taloane.

Pentru faptul că am fost luat drept prost, pot să-i spun și eu celei care m-a considerat așa că este „o fâță"?

Sunt mulțumit de calitatea carburantului, așa că nu o să merg la altă benzinărie. Nu doresc să dau de alte neplăceri. 

Lasă un comentariu