Primăria - în grafic cu lucrările de infrastructură

Distribuie pe:

Proiectul european suplimentar cuprinzând lucrări de infrastructură pe raza municipiului este în stadiul final de implementare, a anunțat primarul dr. Dorin Florea, în cadrul ultimei conferințe de presă din acest an, susținută marți, 15 decembrie. S-au încheiat lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor, urmând ca, în maximum 10 zile, să fie finalizate trotuarele de pe străzile Marinescu și Cutezanței, precum și cele din Parcul „Mihai Eminescu", astfel încât eventualele întârzieri sunt nesemnificative și ar comporta riscuri financiare minime din partea municipalității.

În altă ordine de idei, „eliminarea Târgu-Mureșului din cursa pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană nu ne descurajează", a afirmat Dorin Florea, adresând felicitări celor ce s-au ocupat de proiect, felicitând și orașele rămase în competiție și asigurându-i pe târgumureșeni că proiectele culturale ale municipiului nu vor fi abandonate ci, dimpotrivă, susținute și promovate. De asemenea, nu se va renunța la susținerea realizării spitalului teritorial la Târgu-Mureș.

Răspunzând întrebărilor ziariștilor, Dorin Florea a precizat că este prematur să se pronunțe asupra unei noi candidaturi la funcția de primar, însă nu o exclude. 

Lasă un comentariu