BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ȘI PERFIZII EI DEMOLATORI

Distribuie pe:

În cotidianului „Cuvântul liber", din 9 decembrie 2015, am citit, cu o vădită satisfacție, articolul „Biserica Neamului - din nou lovită?" (https://www.cuvantul-liber.ro/news/87492/61/Biserica-Neamului-din-nou-lovita) Autorul, nimeni altul decât redactorul-șef al cotidianului. Domnul Lazăr Lădariu era scandalizat, pe bună dreptate, că deputatul, care răspunde în Parlament la numele de Remus Cernea, încearcă, printr-o strategie infamă, să deturneze fondurile destinate construcției și modernizării lăcașurilor de cult tutelate de Biserica Ortodoxă Română și cu predilecție pentru a lovi în ideea ridicării CATEDRALEI MÂNTUIRII NEAMULUI, care este, așa cum spunea genialul M. Eminescu, ,,Mama noastră a tuturora".

Să-l creionăm puțin în aqva forte, pe acest deputat cu părul legat într-o codiță la spate, așa cum stă bine unui homosexual, Remus Cernea, cerând în Parlament, printre alte mizerii, legiferarea căsătoriilor homosexuale.

Acum doi ani s-a crezut isteț, nevoie mare, și a mers la Roșia Montană să-i certe pe foștii mineri, pentru că vor să muncească. Revoltați, cei din Roșia Montană au fost cât pe ce să-l „sechestreze" un timp într-o mină. Bine i-ar fi prins, dar a scăpat absolut miraculos. După un an s-a dus, de capul lui, și s-a distrat pe banii primiți ca parlamentar, tocmai în Hong-Kong. A fost criticat formal, dar a scăpat, din nou, miraculos de răspunderea materială.

Remus Cernea este o mare lichea, care mai are și tupeul imens de a-și da cu părerea lui mefistofelică și catastrofală la unele posturi de televiziune. Domnilor moderatori TVR, vă rugăm scutiți-ne de prestațiile penibile ale acestui saltimbanc, care sfidează, cu multă nesimțire, morala creștină și nobilă a poporului român.

Tot în cotidianul „Cuvântul liber" din 9 decembrie, părintele paroh Gheorghe Șincai, amintea, printre altele, că postul britanic BBC, îi critica pe români că, în loc să construiască spitale sau școli, alocă fonduri pentru ridicarea lăcașurilor de cult… Trebuie, însă, înțeles că, în perioada totalitaristă a regimului comunist, în România au fost distruse, cu mult cinism, lăcașuri de cult ortodoxe... Ba unele au fost mutate și trase pe șine în alte spații, pentru a face loc unei așa-zise modernizări cu blocuri de sticlă și beton. Acum, după revoluție, când comunismul a murit pentru totdeauna, noi, românii, avem dreptul să ne reclădim bisericile. Pentru că biserica creștină ortodoxă a ținut în viață, DE-A LUNGUL VEACURILOR, fibra poporului nostru. Vedem la posturile TV că în Marea Britanie castelele, catedralele și bisericile sunt la loc de cinste... Pe acolo nu a bântuit tornada devastatoare a unor decenii de orizonturi roșii. Suveranii Albionului se ucideau între ei, semnând cu sânge istoria Marii Britanii, dar lăcașurile de cult rămâneau intacte (TV Digi World History). Și atunci?

Români! Bucurați-vă de libertatea dobândită cu multe, multe jertfe! Construiți biserici, schituri și mănăstiri! Construiți CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI! Și nu vă hazardați să construiți o moschee islamică, tocmai la București. Numai așa vom reveni noi, românii, la spiritul creștin al poporului.

Suntem toleranți, dar nu putem fi sinucigași, iar demolatorii perfizi, cu iz moralizator, trebuie să dispară! „Doamne, ocrotește-i pe români!" 

Lasă un comentariu