Ne scriu cititorii - LE MULŢUMESC OAMENILOR BUNI

Distribuie pe:

Sunt o beneficiară a Căminului pentru Persoane Vârstnice, de pe strada Evreilor Martiri nr. 29 - 31, din Târgu-Mureş, numit şi „Căminul cu magnolii albe", şi vin la ziarul meu de suflet „Cuvântul liber" să îmi arăt recunoştinţa faţă de cei care ne-au călcat pragul şi pe care îi aşteptăm la colindat.

În primul rând, mulţumesc conducerii căminului pentru strădania de a ne oferi toate bunătăţile de Sărbători şi, în mod special, doamnei director Anca Florea pentru îngheţata săptămânală - o adevărată delicatesă, preparată chiar de dânsa, care doreşte ca noi să nu simţim lipsa casei şi a celor dragi, plecaţi departe. Poate, unii dintre noi nici acasă nu o duceam aşa de bine cum o ducem aici.

De asemenea, mulţumesc Primăriei Târgu-Mureş pentru grija pe care ne-o poartă, părintelui paroh Gheorghe Şincan, pentru „Colţul spiritual", preoţilor ortodocşi şi reformaţi care vin duminica să slujească la cămin, doamnei doctor, asistentelor şi infirmierelor. Tuturor le doresc sănătate, pace sufletească şi Sărbători fericite!

Lasă un comentariu