Bal Liberal cu distracţie şi mesaje politice!

Distribuie pe:

Peste 700 de liberali şi apropiaţi ai Partidului Naţional Liberal (PNL) din judeţul Mureş au participat vineri, 18 decembrie, la „Balul Liberal 2015", manifestare ajunsă la cea de-a 20-a ediţie. Balul a fost găzduit, la fel ca şi anul trecut, de Salonul „Pink" al Hotelului „President" din Târgu-Mureş, ocazie de care au profitat pentru a socializa şi a discuta viitoarele strategii pentru un an greu cum este 2016, plin de campanii şi încercări politice.

Florea şi Dobre, discursuri de forţă

Cei doi co-preşedinţi ai PNL Mureş, Dorin Florea - primarul municipiului Târgu-Mureş, şi Ciprian Dobre - preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, au luat cuvântul în faţa celor prezenţi. Ambii au declarat răspicat că sunt pregătiţi să câştige alegerile locale şi parlamentare din 2016. Primarul Dorin Florea a vorbit cu încredere despre capacitatea PNL de a accede la guvernare începând cu anul viitor. „Doamnelor şi domnilor, unui partid îi stă bine la putere! Anul trecut vorbeam în germană, aproape că ne salutam, şi iată că a trecut un an în care partidul nostru trebuie să o spunem foarte clar că ştie să conducă această ţară. Ăsta e lucrul pe care mi-l doresc, exact cum conducem administraţii, eu locală, domnul Ciprian cea judeţeană, să arătăm că această ţară e pregătită să intrăm în campaniile respective", a precizat copreşedintele PNL Mureş. Preşedintele CJ Mureş, Ciprian Dobre, a declarat că fosta guvernare nu şi-a făcut treaba şi că este de datoria liberalilor să preia conducerea ţării. „Guvernul Ponta a plecat de la guvernare şi a lăsat mai puţini kilometri de autostradă decât în momentul în care s-a instalat la guvernare, pentru că s-a apucat de demolat autostrăzi. Cred că este definiţia cea mai bună a guvernării de stânga, o guvernare păguboasă, o guvernare aplecată spre pomeni, iar noi, cei care nu suntem obişnuiţi cu pomana, ci suntem obişnuiţi cu munca din greu şi cu plata taxelor şi impozitelor, nu putem fi de acord cu ea. Avem responsabilitatea de a ne asuma guvernarea. Avem responsabilitatea de a câştiga în iunie alegerile locale", a subliniat Ciprian Dobre.

Distracţie şi voie bună pentru toată lumea

Ca în fiecare an, cei prezenţi au avut parte de distracţie şi voie bună pe săturate, cu muzică bună, băuturi alese şi surprize artistice din partea organizatorilor. Au ascultat colinde, au dansat pe muzică live şi, cel mai important lucru, au socializat şi au făcult planuri de viitor.

Lasă un comentariu