Gânduri de bine

Distribuie pe:

Stimate Dl. Lazăr Ladariu,  Redactor-șef al ziarului „Cuvântul liber",

În pragul unui nou an avem obișnuința de a rememora, într-o ordine aleatorie, evenimente, gânduri, trăiri din perioada de timp scursă. Unele dintre ele ne fac plăcere, pe altele dorim să le uităm. Într-o lume globalizată acumularea de informații, de tot felul, o putem face zilnic prin varii mijloace, astfel încât avem senzația că suntem foarte aproape, în timp și spațiu, cu ceea ce se petrece oriunde în lume. Dar în modul cel mai firesc interesul nostru constant este să aflăm ceea ce se petrece în locul în care trăim: în orașul nostru, în județul nostru, în țara noastră. Și nu numai să aflăm ceea ce se petrece, ci să și înțelegem cât mai bine sensul ideilor exprimate în spațiul public, precum și semnificația evenimentelor, pentru că ele ne vor afecta în mare măsură existența.

 Ziarul „Cuvântul liber", cotidianul de limba română cel mai citit din județul Mureș, cu o personalitate jurnalistică distinctă, al cărui redactor-șef sunteți de câteva decenii, a fost și este o sursă de informații importantă, dar, în același timp, și de opinii, aducându-ne nouă, cititorilor mureșeni, o imagine a celor mai importante fapte ce se petrec, pe diverse planuri, în mod deosebit în apropierea noastră. În bună măsură textele aflate în paginile ziarului sunt scrise de oameni din comunitatea noastră, fapt ce îi dă acestei publicații, după opinia mea, un caracter deschis de „agoră mureșeană".

Pentru anul 2016 vă doresc Dvs., jurnaliștilor din corpul redacțional al ziarului, colaboratorilor Dvs., dar și cititorilor, între care mă număr și eu, să aveți parte de vremuri mai bune în care să se simtă cu adevărat că societatea românească se duce pe un drum a cărui finalitate este cea pe care ne-o dorim cu toții.

La mulți ani, Cuvântul liber!

 

Lasă un comentariu