Tipografii pensionari la sfârșit de an

Distribuie pe:

Din anul 1996 tipografii pensionari mureșeni sunt invitați de administratorii de la SC TIPO CROMATIC SRL Târgu-Mureș, Vasile Ormenișan și Teofil Marian, la sfârșitul fiecărui an, la o revedere.

De această dată întâlnirea cu tipografii pensionari a avut loc în ziua de 29 decembrie. Au răspuns „prezent" un număr de 31 de persoane care au dorit ca și la acest sfârșit de an să se revadă cu foștii colegi cu care au lucrat ani de-a rândul. Am remarcat că cei prezenți în timpul cât au fost activi au îndeplinit funcțiile de zețari, culegători, mașiniști, linotipiști, ambalatori etc. În acest sfârșit de an, aceștia și-a dat întâlnire și cu fostul director Iacob Crișan, care a condus tipografia mulți ani. Cei prezenți au răspuns invitației celor doi administratori și datorită celui care, de fiecare dată, vine în ajutorul celor doi administratori. Este vorba de fostul tipograf Gyõrfi Teodor care i-a căutat pe fiecare din cei prezenți.

 De remarcat că la aceasta întâlnire de sfârșit de an au venit seniorii tipografi ca Aurel Cioată, Luprik Maria, Varodi Iuliana, Bán Lucreția, dar și mai „tinerii" pensionari, cum sunt Teodor Pop, Mariana Halațiu etc.

Importantul eveniment din viața firmei SC TIPO CROMATIC SRL este faptul că în anul 2016 aceasta va sărbători un sfert de secol de existență, în care a câștigat an de an încrederea clienților. Cei prezenți s-au bucurat aflând acest lucru și faptul că, și în următorii ani, firma condusă de cei doi inimoși administratori va obține rezultate remarcabile.

Într-o atmosferă distinsă, la Restaurantul „Darina" din Târgu-Mureș, la un pahar de vin bun, foștii colegi au depănat amintiri, cu speranța unei noi revederi în 2016.

Pentru a mulțumi celor doi administratori, fostul tipograf Ioan Suciu, a luat cuvântul: „Trebuie să le mulțumim celor doi oameni care cu bunătatea lor și cu puterea lor de a înțelege au făcut un gest nobil pentru toți cei care cu ani în urmă am fost un colectiv, care și acum suntem o familie care se bucură de o clipă de voie bună, de satisfacția că ne putem revedea și că suntem sănătoși." 

Lasă un comentariu