AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII

Distribuie pe:

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica" şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru" din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista „Vatra veche", organizează a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie.

Concursul are trei secţiuni:

Creaţia artistică a elevilor din cliclul primar;

Creaţia artistică a elevilor din cliclul gimnazial;

Creaţia artistică a elevilor din cliclul liceal.

Concurenţii vor trimite pe adresa Fundaţiei Culturale „Cezara Codruţa Marica", B-dul Cetăţii nr.13, 540089 Târgu-Mureş, sau pe adresa de e-mail: valentin-marica@yahoo.it, până la data de 15 februarie 2016, creaţii originale, versuri, pagini de proză literară sau desene care exprimă frumuseţea, sinceritatea, bucuria, speranţa ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenţei relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil sau adolescent şi mamă.

Textele sau desenele vor fi însoţite de o fişă cu datele personale ale concurentului, menţionând numele şi prenumele, clasa, şcoala la care învaţă, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător.

Informaţii suplimentare la telefon 0744 70 55 27, Valentin Marica, preşedintele Fundaţiei Culturale „Cezara Codruţa Marica". 

Lasă un comentariu