Vânzoleli politice

Distribuie pe:

Au început vânzolelile politice din noul an 2016! Demnă de reţinut esteşi declaraţia premierului Dacian Cioloş; conform căreia, în momentul de faţă el nu-şi asumă un viitor rol politic într-un partid, în sensul că „nu are intenţia de a se prezenta la alegeri, în acest an, că nu pentru acest lucru a acceptat funcţia de prim-ministru". n Guvernul a formulat, printr-o sesizare adresată Curţii Constituţionale a României, „obiecţiuni privind unele aspecte ale Legii referitoare la pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor Consiliilor Judeţene".

n Fostul premier Adrian Năstase: „Revoluţia din decembrie '89 s-a transformat în «evenimentele» de atunci, iar Parlamentul pare, în acest moment, un lux inutil, părând să funcţioneze la comanda şefilor de partide".

n După ce al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, a spart liniştea, de început de an, în PSD, unii lideri social-democraţi susţin că zilele preşedintelui Senatului sunt numărate, fiind vorba de retragerea sprijinului politic, în urma declaraţiilor acestuia. n Deocamdată, niciun prefect nu va fi înlocuit! Guvernul renunţă la schimbarea prefecţilor! n „Sper ca la sfârşitul anului 2016, PNL să desemneze premierul! -spune Alina Gorghiu, copreşedintele PNL. Exclud o formulă de experienţă comună stânga-dreapta, în 2016. Exclud, categoric, o astfel de posibilitate (…) S-a dovedit că o coabitare cu PSD este nocivă!".

Lasă un comentariu